Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zse danas

Crobexi u minusu, niti jedan milijunaš

Zagrebačka burza
Foto: Tatjana Tadic/Poslovni dnevnik/PIXSELL
20.04.2015.
u 17:31

Sektorski indeksi ostvarili su promjene u rasponu od +1,19 posto koliko je rastao CROBEXtransport do -1,56 posto koliko bilježi CROBEXindustrija

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili u crvenom; CROBEX je pao za 0,13 posto na 1.734,27 boda a CROBEX10 za 0,25 posto na 1.011,74 boda, piše portal hrportfolio.hr.

Sektorski indeksi ostvarili su promjene u rasponu od +1,19 posto koliko je rastao CROBEXtransport do -1,56 posto koliko bilježi CROBEXindustrija.

Obveznički indeksi su pali; CROBIS za 0,13 a CROBIStr za 0,12 posto.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi iznosio je 7,05 milijuna kuna, što u odnosu na petak predstavlja pad od 3,3 milijuna kuna. Danas niti jedno izdanje nije zbilježilo milijunski promet a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +5,26 do -3,83 posto.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije