Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevni pregled

Crobexi sa suprotnim predznacima, samo tri izdanja u plusu

Zagrebačka burza ilustracija
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
03.03.2015.
u 17:32

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi u odnosu na jučer porastao je za 3,7 milijuna kuna te je iznosio 13,1 milijuna kuna

Ključni indeksi Zagrebačke burze dan su završili tako da je CROBEX umanjen za 0,04 posto na 1.743,66 boda dok je CROBEX10 uvećan za 0,01 posto na 1.016,98 boda. Sektorski indeksi dan su završili u rasponu od +1,32 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -0,51 posto koliko je pao CROBEXindustrija. Obveznički indeksi dan su završili padom; CROBIS je pao za 0,02 posto a CROBIStr za 0,01 posto.

Danas nije bilo bitnijih vijesti vezanih za trgovana izdanja. Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi u odnosu na jučer porastao je za 3,7 milijuna kuna te je iznosio 13,1 milijuna kuna. Milijunski promet ostvarila su dva izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +1,90 do -5,22 posto, piše portal hrportfolio.hr.

Današnji redovni dionički promet bilježi veliki rast, uvećan je za 6,1 milijun kuna te je iznosio gotovo 10,3 milijuna kuna. Drugi dan za redom najtrgovanije izdanje bio je HT koji je ostvario promet u iznosu od 2,8 milijuna kuna uz rast cijene od 0,07 posto na 163,00 kune. Druga najlikvidnija bila je Adris Grupa - povlašteno izdanje koja bilježi promet od 1,9 milijuna kuna s padom od 0,83 posto na cijenu 355,00 kuna.

Cijeli članak možete pročitati OVDJE.

>> Dobitnici Podravka i HT, promet rastao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije