Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI MULTIPLEKS U SRBIJI

CineStar otvaranjem multipleksa u Novom Sadu nastavlja s uspješnim investicijskim ciklusom

CineStar Novi Sad
Foto: PR
1/4
27.07.2016.
u 11:17

O velikom interesu gledatelja najbolji govori podatak kako je u samo tri radna dana nove kine dvorane posjetilo preko pet tisuća ljudi

Blitz-CineStar, najuspješnji i najveći regionalni kinoprikazivač, nastavlja s investicijama. 

U Novom Sadu otvoren je multipkeks koji se prostire na čak 5.000 kvadrata, s ukupno deset kino dvorana i gotovo 1.400 sjedećih mjesta, što ga čini najvećim, ali i najmodernijim kompleksom u Srbiji.

O velikom interesu gledatelja najbolji govori podatak kako je u samo tri radna dana nove kine dvorane posjetilo preko pet tisuća ljudi

Multipleks Novi Sad najnovija je investicija Blitz-CineStara realizirana u 13 godina dugom investicijskom ciklusu, kroz koji je u regiji otvoreno ukupno 17 multipleksa, a ovaj treći multipleks u Srbiji ujedno je i najambiciozniji projekt u toj zemlji. 

Najveći interes gledatelja zabilježen je za 4DX dvoranu, prvu i jedinu takvu u Srbiji. Ova dvorana zahvaljujući najsuvremenijoj tehnologiji i specijalnim okolišnim efektima, odnosno sjedalima koja

se pokreću i efektima poput vjetra, magle, mjehurića i mirisa koji su sinkronizirani s događajima na platnu, gledateljima pruža potpuno uključujuće kino iskustvo.

Uz 4DX dvoranu u novosadskom CineStar multipleksu nalaze se i RealD 3D dvorane, kao i eXtreme dvorana, poseban CineStar standard kojeg odlikuje spoj najsuvremenije tehnologije i jedinstvenog gledateljskog iskustva. 

Tu su i dva CineStar bara jedinstvenog dizajna, s terasom i lounge ambijentom, te dvije prostrane i moderno opremljene igraonice s Play Station konzolama.

Među nadolazećim investicijama svakako treba spomenuti dva nova projekta koja su u fazi realizacije. Riječ je o multipleksima koji će se otvoriti u splitskom trgovačkom centru Mall of Split i zagrebačkom Centru Kaptol, gdje će biti smješten dizajnerski i konceptualno jedinstven multipleks CineStara.

Ukupno gledajući, Blitz-CineStar multipleksi u regiji trenutno broje 110 dvorana s gotovo 19.000 sjedala, što Blitz-CineStar s očekivanih gotovo četiri milijuna posjetitelja godišnje čini najvećim i najuspješnijim kinoprikazivačem u ovom dijelu Europe. 

Osim toga, među najbolje svjetske kinoprikazivače svrstava ga i opremljenost kino dvorana najsuvremenijim tehnologijama u skladu s posljednjim svjetskim trendovima i standardima te činjenica da je Blitz-CineStar prvi u regiji u svoja kina uveo digitalnu 3D tehnologiju, eXtreme dvorane, Auro 11.1 3D zvuk, 4K tehnologiju, najsuperiorniji kino-format IMAX i 4DX dvoranu.

>> CineStar okupirali fanovi Zvjezdanih staza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije