Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završilo je Freshhh natjecanje za 2015. godinu

Češki tim pobijedio, Hrvatima više sreće u Growww programu

Molovo natjecanje za mlade
Foto:
1/3
29.05.2015.
u 17:20

Prvoplasirani su Česi „Just ask Siri“, drugoplasirani Mađari „Oil creed“, a treći Slovenci „Decor“

- Stvarno smo uživali u Freshhh natjecanju, jer je bilo odlično organizirano, a konkurencija jaka. Online simulacija je bila vrlo zanimljiva, naročito njezin drugi dio, u kojem smo se natjecali s drugim timovima. Naš tim je uspješno riješio sve zadatke – kažu Josip Končurat, Igor Karlović i Mihael Matošević, hrvatski trojac koji se plasirao u finale ovogodišnjeg MOL-ova Freshhh natjecanja.

Freshhh je završen u četvrtak popodne – a naš je tim, nazvan „Chunters“ bio peti, što nije loš rezultat znajući da je na početku natjecanja bilo više od 2000 prijavljenih ekipa. Nagradu nisu osvojili, prvoplasirani su Česi „Just ask Siri“, drugoplasirani Mađari „Oil creed“, a treći Slovenci „Decor“. Oni su osvojili 12.000 eura, 8000 eura i 5000 eura, redom te angažman u MOL-u.

Naši dečki do posla i nagrade ipak mogu doći u sljedećem MOL-ovu online natjecanju, Growww programu, u koji su se izravno plasirali.

- Čestitamo pobjednicima na osvajanju Freshhh natjecanja. Također zahvaljujemo svim sudionicima zbog njihova beskrajnog zalaganja tijekom natjecanja. Nevjerojatno je vidjeti kako se dobro ovi mladi studenti suočavaju s izazovima iz stvarnog života i uvijek pronalaze nova rješenja. Rezultati sudionika i broj prijavljenih pokazuje nam da idemo pravim smjerom u našoj namjeri da privučemo najtalentiranije na području naftne i plinske industrije - kaže Zdravka Demeter Bubalopotpredsjednica za ljudske resurse u MOL Grupi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije