Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOP

Cemexu tri priznanja za društveno odgovornu djelatnost

HUP
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/13
29.09.2014.
u 07:05

U kategoriji brige za okoliš nagrađeni su Next bike, MGK Pack i Cemex

Unatoč višegodišnjoj recesiji, brojni primjeri u Hrvatskoj pokazuju da poduzetnici i u tim uvjetima mogu društveno odgovorno poslovati. Istaknuo je to predsjednik Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) Ivica Mudrinić na dodjeli nagrada za društveno odgovorno poslovanje za područja brige za zaposlenike, brige za zajednicu i brige za okoliš u kategorijama malih, srednjih i velikih tvrtki.

Dobitnik Velike nagrade za najbolju primjenu načela društveno odgovornog poslovanja u sve tri kategorije je Cemex. U kategoriji brige za okoliš nagrađeni su Next bike, MGK Pack i Cemex, u kategoriji brige za zaposlenike Specijalna bolnica “Sveta Katarina” te Biovega i Ericsson Nikola Tesla, a u kategoriji brige za zajednicu Plavi radio, MGK Pack, Siemens i Allianz.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

>> TOP 5: Evo tko su najbolji hrvatski poslodavci

>> Cemex radi punim kapacitetom, 200.000 t cementa izvoze u Afriku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije