Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMR Hamburg

Brodska tvrtka gradi elektrane u Engleskoj

radnici
23.04.2015.
u 22:15

Nakon nekoliko kvalitetno odrađenih poslova njemački partneri Brođanima dali unosan posao u Engleskoj

Slavonskobrodska tvrtka IMR Hamburg, koja se bavi montažom i instalacijama u energetskim, petrokemijskim i procesnim postrojenjima, otvorila je novo tržište na području Europske unije. Nakon nekoliko kvalitetno odrađenih projekata na poslovima inženjeringa i montaže na području izgradnje plinskih elektrana, njemački partneri Brođanima su dodijelili nove poslove na postrojenjima inženjeringa i montaže cjevovoda plinskih elektrana u Engleskoj. Ugovor je vrijedan 2,8 milijuna eura.

– Zasluge za potpisivanje ugovora najviše pripadaju našim inženjerima, poslovođama i kvalificiranim djelatnicima, koji su na ovaj način dokazali da u Hrvatskoj još uvijek postoji mnoštvo potencijala u branši strojarskih montaža – istaknuo je direktor IMR Hamburga Zoran Radić.

Odmah po ugovaranju novih poslova u okolici Londona, kojima je dokazala da se uz dobru organizaciju i otvorene granice može poslovati diljem Europe, brodska je tvrtka zaposlila novih 15 djelatnika.

Iz IMR Hamburga također su najavili i kako će do rujna ove godine otvoriti sedamdesetak novih radnih mjesta za potrebe izvedbe ugovorenih poslova diljem svijeta.

Komentara 1

RE
rennes
15:33 24.04.2015.

Bravo za brođane!!! Samo naprijed!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije