Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skup u Rovinju

Boris Vujčić: Naravno da neću dati ostavku

vujčić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/9
27.04.2015.
u 11:16

Konverzija deviznih kredita u kune po mađarskom modelu značajno bi ugrozila financijsku stabilnost zemlje, kazao je Vujčić

Guverner HNB-a Boris Vujčić kazao je da središnja banka nije sudionik u ugovorima o kreditima u švicarskim francima, niti ih može mijenjati. 

 - Naravno da neću dati ostavku, Vujčićev je komentar na zahtjeve Udruge Franak koje je podržao i predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko.

 - Konverzija deviznih kredita u kune po mađarskom modelu značajno bi ugrozila financijsku stabilnost zemlje - kazao je Vujčić na trećem susretu guvernera regije koji se održava u Rovinju.

>> Vlada i Franak uvlače banke u politički ring zbog kampanje

Komentara 30

RA
rakikaki
12:11 27.04.2015.

Nije ga instalirao narod nego bankarski centri moci, tako da ga narod ne moze ni skinuti. Ili ipak moze?

Avatar ivan_horvat
ivan_horvat
13:04 27.04.2015.

Dobra placa, a ako ode nece se moc vise nigdje zaposliti.

OB
ObrenM
13:05 27.04.2015.

Pokvarenog diletanta su instalirale banke,a podrzava jos gora vlada.Kako ih nije sram bilo sto reci,kada ljudi nakon 8 godina uredne otplate nisu smanjili nego povecali i za 50% svoje zaduzenje.Mislim,da ih ni lihvari tako vise ne prate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije