Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
direktor MOL Grupe

Berislav Gašo objavio novo otkriće plina u Pakistanu

Berislav Gašo
Foto: Marko Prpić/Pixsell
30.06.2016.
u 16:15

“Drago mi je da smo objavili novo otkriće u roku od tjedan dana. Radi se o složenom polju, a novo će otkriće donijeti veću zaradu i omogućiti učinkovitiju eksploataciju”, komentirao je dr. Berislav Gašo

MOL Grupa je objavila novo otkriće plina u bloku kojim upravlja u Pakistanu. To je otkriće trinaesto u toj zemlji i deveto na tom bloku, drugo u samo tjedan dana.

Istraživanje je doseglo dubinu od 4941 metar, a plin je tekao po stopi od 2300 boepd. Sadašnja su istraživanja nadopuna istraživanjima iz 2011. godine na tom području gdje je i ranije, na izvornom otkriću, brzina istjecanja plina bila 2900 boepd.

– Drago mi je da smo objavili novo otkriće u roku od tjedan dana. Radi se o složenom polju, a novo će otkriće donijeti veću zaradu i omogućiti učinkovitiju eksploataciju – komentirao je dr. Berislav Gašo, direktor upstreama cijele MOL grupe.

Kao operativni dioničar MOL odgovoran je za više od 80.000 boepd bruto proizvodnje. MOL-ovi partneri u konzorciju su OGDC, PPL i GHPL, a MOL je na tržištu Pakistana nazočan sedamnaest godina i ima vlasničke udjele u pet blokova u toj zemlji.

>>Molov hrvatski direktor otvorio most u Pakistanu

Komentara 3

BE
BeroII
18:20 30.06.2016.

On je osoba koja je došla iz INA-e. Da li je i on imao u svojem menadžerskom ugovoru ograničenje da ne može određeno vrijeme prelaziti u kompanije koje se bave istim poslovima? Je, sasvim sigurno je su to morali imati svi. A da li je to ispoštivano? Očito nije.

CI
cincokapulicaf
17:45 30.06.2016.

Sad će ga mediji i neki komentatori proglasiti državnim neprijateljem jer je direktor u MOL-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije