Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grüne Woche 2017.

Belje, Badel, Pivac... na 82. berlinskom sajmu hrane

Grune Woche
Foto: Grune Woche/Facebook
21.01.2017.
u 07:00

Očekuje se više od 400.000 posjetitelja

Na 82. berlinskom sajmu Grüne Woche 2017, vodećem svjetskom sajmu prehrambene industrije, poljoprivrede i hortikulture, od jučer se predstavlja 1700 izlagača iz 68 zemalja. Među njima je i osam hrvatskih u organizaciji HGK – Belje, MI Braća Pivac, Agrolaguna, Apimel, Klaster Slavonska košarica, Badel 1862, Kapronca i Obrt Đanić.

– Ovo je neizostavan događaj. Očekuje se više od 400.000 posjetitelja, a izlagači samo za vrijeme sajma ostvare oko 50 milijuna eura prometa izravnom prodajom – istaknuo je šef HGK Luka Burilović. 

>> HGK s Vladom želi uvesti novi model za izvoz i investicije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije