Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udruga dioničara:

Badel se svjesno uništava, upetljan i Siniša Petrović

Badel 1862
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
26.07.2014.
u 08:00

Čudno im je što i Badel ne traži odštetu od prodaje Kalničkih voda jer dioničari taj zahtjev imaju.

Udruga Badel badelovcima, koju čini jedan dio Badelovih dioničara, ponavlja teze da sadašnja uprava nastavlja praksu bivše i namjerno iz nekog razloga uništava Badel. Kažu da su pozadina možda vrijedne nekretnine.

Na konferenciji za novinare spomenuli su gubitke Badela i pad prodaje koja je, prema njima, posljedica davanja Badelovih proizvoda uz veliki rabat preprodavačima. Sumnjaju da je veliki krivac za situaciju Siniša Petrović, koji vodi Skupštine Badela, navodno uz honorar, tvrde, od 20.000 kuna. Čudno im je što i Badel ne traži odštetu od prodaje Kalničkih voda jer dioničari taj zahtjev imaju.

>>Vlada očajnički treba novac: Ubrzava se prodaja državnih udjela u 32 tvrtke

>>Jedna ponuda za Badel 1862, želi ga Podravka?

Komentara 3

SA
santos008
08:10 26.07.2014.

Unisti ,pa pnda jeftino prodaj stranom investitoru ,a onda ovaj kad dodje sa istom firmom ostvaruje dobit koju iznosi u svoju drzavu a onda ta ista drzava nama daje kredit iz ostvarene dobiti u nasoj drzavi.

LU
luzer888
15:42 28.07.2014.

Taj kapacitet je i predsjednik nadzornog odbora INE, gle cuda i Croatia Airlines...o prijateljstvima necemo...

CR
crnaguja1950
13:07 29.07.2014.

Simke je stari frend Zokija Milančeta...i kao takav vrlo sposoban.sve što dotakne uništi,baš kao i zoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije