Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija u Poreču

Atlantic Grupa ponovno najtransparentnija kompanija na tržištu kapitala

19.06.2015., Zagreb - Ana Marusic, direktorica ljudskih resursa Hrvatska za Atlantic Grupu d.d.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.10.2016.
u 15:50

"Veliko je zadovoljstvo vidjeti da se trud koji ulažemo u odnose s našim postojećim i potencijalnim ulagačima prepoznaje upravo u ovom segment poslovne zajednice", kazalla je Ivana Barać, rukovoditeljica odnosa s investitorima

Kompaniji Atlantic Grupa na konferenciji Zagrebačke burze dodijeljeno je priznanje za najtransparentniju kompaniju na tržištu kapitala. Četvrti put dobili su i prvu prvu nagradu za najbolje odnose s investitorima, kojom se odaje priznanje investicijske zajednice tvrtkama koje imaju fer i transparentne odnose prema ulagačima.

Priznanje se dodjeljuje sedmu godinu zaredom, od čega je Atlantic Grupa čak šest puta bila dobitnikom jedne od prvih triju nagrada.

Priznanje se tradicionalno dodijelilo na današnjoj konferenciji Zagrebačke burze i fondovske industrije u Poreču, a u ime Atlantic Grupe nagradu su primili Ivana Barać, rukovoditeljica odnosa s investitorima te Zoran Stanković, potpredsjednik za financije.

"Veliko je zadovoljstvo vidjeti da se trud koji ulažemo u odnose s našim postojećim i potencijalnim ulagačima prepoznaje upravo u ovom segment poslovne zajednice. Naša će nastojanja ostati usmjerena na visoke standarde koje smo si postavili, a ovo će nam priznanje biti dodatan poticaj da omogućimo investitorima dubinsko razumijevanje naše kompanije", izjavila je Barać.

Transparentnost u financijskoj komunikaciji neizostavna je karika fer odnosa prilikom ulaganja. Odgovornost je integralni dio strategije razvoja Atlantic Grupe u odnosu prema svim dionicima, a već dugi niz kvartala od izlaska na Burzu 2007., kompanija u kontinuitetu ostvaruje rezultate koje najavljuje, što prepoznaju jednako tržište kapitala i dioničari. 

>> Mirovinski fondovi spajaju Podravku i Atlantic grupu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije