Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihodi pali 40 posto

Algoritam pokrenuo predstečajni proces

diablo,algoritam (1)
10.05.2015.
u 23:22

Algoritam je dobavljačima dužan 25,7 milijuna kuna, a bankama oko 9,5 milijuna kuna.

Algoritam je zadnjeg dana travnja zatražio predstečajnu nagodbu, na Fini su prijavili 30 milijuna kuna duga. Prihodi su mu pali su za 40 posto na 49 milijuna kuna, a gubitak tvrtke smanjen je sa šest na 4,8 milijuna kuna.

Algoritam je dobavljačima dužan 25,7 milijuna kuna, a bankama oko 9,5 milijuna kuna. Izdavačka djelatnost pogođena je krizom, ali Algoritam je prvi od velikih igrača koji su pokrenuli predstečaj. Jedno od rješenja koje se nudilo je povezivanje maloprodaje Algoritma, Profila i Mozaika. 

Ključne riječi

Komentara 4

MB
mockin_bird
21:16 11.05.2015.

normalno kad ljudi kupuju knjige u konzumu za 5 lipa ,bravo Todoriću prokleti megalomanijaku

TH
than
02:42 12.05.2015.

Premalo prometa, previsoke cijene. Ono sto im se mora cestitati je prevodjenje knjiga i knjige na stranim jezicima, mada je to bila obicna preprodaja tih stranih kniga. Ali, opet, previsoke su cijene. Odredjena tipkovnica skoro duplo skuplja nego da ne navodim gdje. I ostali Hardware uzasno skup. Konzole preskupe.

TV
Tvrdy
08:57 12.05.2015.

Prokleto tržište i konkurencija. Kako se netko usudi imati niže cijene od mene? Stvarno je strašno kad potrošač može birati i u Tisku kupiti jeftiniju knjigu nego u Algoritmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije