Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI GLASINE

Agrokor: Naša pozicija i opstojnost nisu upitni, imamo snažnu podršku ključnih dionika

agrokor
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
19.03.2017.
u 17:14

"Repozicioniranje kompanije omogućit će daljnji razvoj kako naših kompanija, tako i naših poslovnih partnera/dobavljača", navodi Agrokor

Iz Agrokora su se danas oglasili priopćenjem u kojemu demantiraju, kako kažu, nepotpune i netočne informacije koje ovih dana dolaze do javnosti, a "koje mogu stvoriti iskrivljenu sliku o kompaniji i poziciji u kojoj se ona nalazi".

"Poštujući veliki javni interes, želimo ponoviti da je Agrokor najveća hrvatska i regionalna kompanija, koja ima snažne brendove, jaku tržišnu poziciju i kvalitetne zaposlenike. Ukupan Agrokorov prihod čini 15% hrvatskog BDP-a i jedan je od pokretača gospodarskog razvoja, prvenstveno u prehrambenoj i poljoprivrednoj proizvodnji. Pozicija i opstojnost Agrokora i njegovih kompanija nije upitna. Menadžment kompanije, zajedno s ključnim investitorima, radi na repozicioniranju sustava i novom poslovnom modelu kojim će zaštititi interese svih svojih dionika, vodeći prvenstveno računa o zaposlenicima i njihovim radnim mjestima te dobavljačima i partnerima, prema kojima će Agrokor ispunjavati sve preuzete obveze. Odabrani model uskoro će biti prezentiran svim ključnim partnerima i zaposlenima. Agrokoru će biti prihvatljiv samo onaj model koji ne bi išao nauštrb naših zaposlenika i naših dobavljača i koji će u potpunosti štititi njihove interese, a u suglasju je s našim investitorima", navodi se u priopćenju.

Iz Agrokora dodaju da u tom procesu imaju snažnu podršku svojih ključnih dionika.

"Repozicioniranje kompanije omogućit će daljnji razvoj kako naših kompanija, tako i naših poslovnih partnera/dobavljača", navodi Agrokor.

>> Agrokor i Todorić dio su ruskog plana za prodor u jugoistočnu Europu

>> 'Ne smije se dogoditi da građani plaćaju tuđe dugove, ali ne treba gledati Agrokor kroz obitelj Todorić'

>> Najveći dobavljači tražit će da investitori uvaže i njihove zahtjeve i prava

Ključne riječi

Komentara 17

RI
risingsun
17:30 19.03.2017.

Pozicija i opstojnost nisu upitni? Obavijest koja ne drzi vodu. Oni koji su vodili Agrokor odveli su ga u krivom smjeru i to zauvijek.

Avatar DŠ.....
DŠ.....
18:14 19.03.2017.

Agrokor prodaje prazne priče. Dužni su desetke milijardi, cijelu dobit daju za kamate, a tvrde da njihova pozicija nije upitna!?

DU
Deleted user
17:39 19.03.2017.

Prvo 15% je ništa. Drugo obratili su se u nedjelju? Znači frka je. Platite milijarde dugova koje imate pa se onda obraćajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije