Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povoljna kupnja?

Agrokor kupio gubitašku tvrtku od supruge guvernera Rohatinskog

todorić (1)
Pixsell
29.08.2011.
u 21:22

Željko Rohatinski do dolaska na čelo HNB-a radio je u Agrokoru, a ondje sad radi njegova kći

Agrokor Ivice Todorića kupio je u srpnju tvrtku Romah d.o.o. koja je dotad bila u vlasništvu supruge guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog. Kako piše Poslovni dnevnik koji je otkrio tu transakciju, tvrtka Romah bavi se špediterskim poslovima, a radi se o maloj i nepoznatoj firmi koja je unazad nekoliko godina poslovala sa gubicima.

Agrokorova kupnja tvrtke u vlasništvu guvernerove supruge posebno je zanimljiva s obzirom na to da je Rohatinski do dolaska na mjesto šefa HNB-a 2000. godine radio upravo u Agrokoru. On i Todorić se znaju još iz studentskih dana, a poveznica Rohatinskog i najmoćnijeg poduzetnika u Hrvatskoj je i guvernerova kći koja radi u Agrokoru. Navodno je krupni kapital stajao i iza namjera da se Rohatinski kandidira na predstojećim izborima.

Izvorni tekst pročitajte OVDJE

Komentara 129

FR
fran108
23:57 29.08.2011.

kako je zaradio prvi milion ? koliko je dana proveo u hv-u 91-95 ?

DU
Deleted user
22:01 29.08.2011.

Vrag odnio uvjek i komentare na temu; kao da mi možemo što promijenit!? Ali Piruška stvarno dobro izgleda! ...ma dabogda joj bilo što joj ja poželio... Svaka čast!

NE
neverane
23:44 29.08.2011.

A jel mu platio u švicarcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije