Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASILI SE

Agrokor: Analiziramo sve opcije stabilizacije poslovanja, imamo izrazitu podršku investitora

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
15.03.2017.
u 16:08

"Javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima"

Iz Agrokora su se danas oglasili izjavom oko situacije u toj tvrtki, poručujući da analiziraju opcije te da imaju podršku investitora.

"S obzirom na brojne upite, želimo kazati da Agrokor zajedno sa svojim partnerima analizira sve moguće opcije stabilizacije poslovanja društva, posebno vodeći računa o zaposlenicima, dobavljačima, investitorima, potrošačima i ostalim partnerima. Imamo izrazitu podršku naših investitora koji aktivno sudjeluju u procesu i javnost ćemo pravodobno izvijestiti o postignutim rezultatima", navodi se u izjavi.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković danas je poručio da je interes njega i Vlade da situacija nema negativnih reperkusija na stabilnost hrvatskog gospodarstva i financijskog sustava.

Upitan što točno Vlada može napraviti ako situacija s Agrokorom ipak ugrozi stabilnost gospodarstva i financijskog sustava, upozorava kako se ne smije zaboraviti da je riječ o privatnoj kompaniji.

- Prije svega, mi u ovom trenutku temeljito pratimo situaciju, podsjećam da je riječ o privatnoj kompaniji, nemojte to zaboraviti, mi ćemo učiniti sve da hrvatsko gospodarstvo i naš financijski sustav bude stabilan, vodimo dijalog u mjeri koliko je to potrebno, u ovom trenutku očekujem da uprava Agrokora donosi mudre i korisne odluke i za kompaniju i sve njene partnere – kazao je Andrej Plenković.

>> Plenković o Agrokoru: Učinit ćemo sve da hrvatsko gospodarstvo bude stabilno

>> Ove su brojke ključni razlozi situacije u kojoj se našao Agrokor

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar bodavica
bodavica
17:15 15.03.2017.

konačno je dosta ovoga Todorića koji je mislio da je božji sin.Neka sada shvati kako je bilo Zdravku Pevecu kad ga je zajedno sa HDZ-om uništio a poslovao je bez repova, no smetao je dotičnom Todoriću!!!!

BJ
Bjelovar112
17:29 15.03.2017.

pod hitno zablokirati svu imovinu pokretnu i nepokretnu vlasnika i uprave Agrokora za svaki slucaj .

NM
Nmkkll
17:16 15.03.2017.

Kupujmo hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije