Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAN UGOVOR

Adris preuzeo hotel Hilton Imperial u Dubrovniku

Hilton
Foto: PR
1/6
12.09.2014.
u 12:59

Rovinjska turistička kompanija postaje vlasnikom 81,6 posto hotela Hilton Imperial u Dubrovniku

Ante Vlahović, predsjednik Uprave Adris grupe i ujedno predsjednik Nadzornog odbora Maistre, i Pero Kulaš, predsjednik Uprave Atlantske plovidbe, potpisali su ugovor kojim rovinjska turistička kompanija postaje vlasnikom 81,6 posto hotela Hilton Imperial u Dubrovniku.

"Ovom investicijom Adris se još jednom potvrđuje kao vjerodostojan i dugoročni investitor. Nakon izgradnje hotela Monte Mulini i Lone u Rovinju te uloženih gotovo tri milijarde kuna u turistički dio kompanije, iskorakom u najatraktivniju turističku destinaciju nastavljamo ulagati u najkvalitetniji segment hotelske ponude, čime na najbolji način potvrđujemo izvrsnost u svome poslovanju. Tome će svakako pridonijeti i nastavak suradnje s etabliranim svjetskim brendom – Hiltonom", istaknuo je u prigodi potpisivanja ugovora mr. Vlahović i dodao:

„U svome poslu znat ćemo, dragi prijatelji, poštovati ono što su stvarali mnogi naraštaji dubrovačkih ljudi. Znat ćemo biti odgovorni poslodavac i dobar prijatelj Grada“.

Maistra, turistička tvrtka u sastavu Adris grupe, definirala je svoj brend portfelj i ulaganja u rovinjskoj destinaciji do 2017. godine – uz ostalo, bit će izgrađeni hoteli: Adriatic, Park i Amarin te dodatno uloženo više od milijarde kuna. Kupnjom pak hotela Hilton, Maistra nastavlja širenje poslovanja u segmentu s pet zvjezdica, što se pokazalo održivim i cjenovno najmanje osjetljivim dijelom poslovanja.

U svom portfelju Maistra danas ima 10 hotela, osam turističkih naselja i sedam kampova. Ukupni kapacitet je 33.817 ležajeva. Svojim rezultatima ostvaruje pet posto hrvatskog i 15 posto istarskog turizma.

>> Preslagivanje na sceni: Ovo su vladari hrvatskog turizma

Komentara 10

Avatar Mi ili Oni
Mi ili Oni
13:16 12.09.2014.

Ante Vlahović je lokalpatriot i sve što je ulagao je ulagao u RH, nije izvozio investicije drugdje u susjedstvo gdje su plaće dva do tri puta manje kao neki poput Dukata, Kraša itd.

Avatar petrolio
petrolio
13:21 12.09.2014.

za koji dan završava državni natječaj za Hotele Maestral u Dubrovniku, mogao bih se okladiti da će Adris i za njih dati ponudu i kupiti ih te potom razvijati turizam sa 4-5 zvjezdica u 2 elitne destinacije - Rovinju i Dubrovniku!

NA
nataly
14:40 12.09.2014.

piruska, ne lupetaj, Croatia osiguranje je desetljecima devastirana firma, mozda ju je cak i preplatio, a u svakom slucaju ju je spasio od daljnjeg unistavanja politickih podobnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije