Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.07.2013. u 12:00

Činjenica da u dva mjeseca od imenovanja nije pronašao stan nije ga obeshrabrila pa će intenzivirati potragu u nadi da će do 28. kolovoza pronaći stan i izaći iz hotela

Neven Mimica, povjerenik Europske komisije za potrošače, požalio se u svom dnevničkom zapisu da još nije pronašao stan u Bruxellesu jer ne zna koji kvart odabrati. U međuvremenu, zbunjeni povjerenik kojeg je dolazak 1. srpnja zatekao kao što naše cestare zatekne snijeg – spava u hotelu. Činjenica da u dva mjeseca od imenovanja nije pronašao stan nije ga obeshrabrila pa će intenzivirati potragu u nadi da će do 28. kolovoza pronaći stan i izaći iz hotela. Brz, energičan, efikasan i odlučan, ukratko – Neven Mimica.

Čačićev zatvorski meni – zdravo, obilno i kalorično

Radimir Čačić, bivši prvi potpredsjednik Vlade, premješten je u kaznionicu Valtura gdje će imati prilike i čitati i vježbati, kao što je najavio prije odlaska u zatvor, a jedina želja koju će teže ispuniti je ona da skine višak kilograma. Zatvorenici u Valturi imaju četiri obroka dnevno vrijedna najmanje 3000 kalorija, a novinar Glasa Istre pedantno je zapisao da su nakon doručka, za marendu dobili njoke sa šugom od junetine i salatu, za ručak juhu, pljeskavicu i đuveč te za večeru omlet sa šunkom i salatu. Ni jedno jelo se ne smije ponavljati u tjedan dana, a koriste se sezonske namirnice iz vlastitog uzgoja. Urednije se hrani Čačić u zatvoru od mnogih na slobodi.

Grčić uvodi registar parafiskalnih nameta

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, utvrdio je da Hrvatska ima ukupno 572 parafiskalna nameta i poručio da zna što će s njima. Uvest će - registar parafiskalnih nameta kako bi “bili dostupni na jednom mjestu”. On to ozbiljno.

Jambo svojem vozaču isplaćivao 1000 kuna dnevno

Stipe Gabrić Jambo, dugogodišnji vladar Metkovića, za sobom je ostavio popriličan nered u gradu, javlja Slobodna. Jambovi nasljednici osim golemog duga u gradskoj kasi pronašli su i razne bizarne račune. Primjerice, u posljednjih šest godina na račun reprezentacije pojedeno je četiri tone mesa, ali još bolje od mesara prošao je Jambov vozač. U osam godina vozaču je isplaćeno 2,251.738,86 kuna za benzin, odnosno više od tisuću kuna dnevno. Velika je to vožnja bila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?