Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11.02.2012. u 12:00

Kerum nema ni web stranicu ni e-mail adresu za pritužbe pa mu ni snijeg ni hakeri ne mogu ništa.

Ivo Josipović, predsjednik RH i deklarirani ovisnik o internetu, našao se na udaru hakerske skupine Anonymous zbog izjava u korist kontroverznog sporazuma ACTA i stava da treba stati na kraj internetskim piratima. Točnije, na udaru su se našle stranice Ureda predsjednika koje su srušene na 20 minuta. A splitski hakeri bi možda nakratko srušili Kerumove stranice, kada bi ih trgovački lanac Kerum – imao. Kerum nema ni web stranicu ni e-mail adresu za pritužbe pa mu ni snijeg ni hakeri ne mogu ništa.

Za snijeg spremni, osim 
što nemaju lopate

Jure Šundov, načelnik Kriznog stožera u Splitu, tvrdi da je sve spremno za novi snježni val. Osim što su nakon sedam dana otkrili da komunalci u gradu nemaju lopate pa su u petak naručili 250 komada.

Ministrov zamjenik brani i narkodilera Cvika

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, odlučio se okružiti prijateljima što i ne bi bilo toliko čudno da svaki od njih nema neku mrljicu u karijeri. Ostojićevu hobotnicu istražio je 24sata gdje su primijetili da je zamjenik ministra postao Evelin Tonković, splitski odvjetnik koji na popisu klijenata ima i narkodilera Cvika. Nova pomoćnica ministra za pravne poslove Sanja Čanković već je radila i MUP-u i bila prijavljena za prikrivanje prometne nesreće, dok je druga pomoćnica, ona za upravne poslove Ines Krajčak status branitelja stekla u – Rovinju. Sve njih veže duže ili kraće prijateljstvo s ministrom koji zasad ima zamjenika, četiri pomoćnika i sedam savjetnika. Možda mu je savjetnik Oliver Grbić savjetovao da se okruži povjerljivim ljudima, tko zna?

Komentara 29

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
18:33 11.02.2012.

Potpora Kerumu, a ovi ministrići su lopovska đubrad.

ST
stefff
19:25 11.02.2012.

kadaq je primitivac

Avatar Milosni
Milosni
08:28 14.02.2012.

Odvjetnik koji na popisu klijenata ima narko dilera Cvika , postao zamjenik ministra MUPa . To će sigurno pripomoći , da konkurentske skupine što prije završe u zatvoru , a Cvik na slobodi .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?