Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.01.2013. u 16:00

Ispričavamo se što “odgovorno radite svoj posao”. I što ga odgovorno radimo i mi!

Zaboravni se ministar Tihomir Jakovina u ekskluzivnim razgovorima za Jutarnji list i Novu TV ponovno “oprao” pred javnosti “kajući” se što je, eto, u “neznanju” prekršio zakon i konačno nakon 11 godina upravljačka prava svoje tvrtke TJ-prom prenio na treću osobu, a potom je, čuda li, i ekspresno “prodao” nesebičnom Brođaninu Damiru Koporčiću. Tvrdi kako zbog “propusta” ne misli dati ostavku, dok ga interesne skupine “koje ne rade na dobrobit države”, poput Večernjeg lista, sabotiraju pri uvođenju reda u sustav, pa čak traži i “ispriku” Večernjaka “za neistine i proizvoljne konstrukcije koje su napisane, inače će biti prisiljen tužiti ga za klevetu”.

Ministre, ako božićna čuda postoje, a vi ste jedno sigurno dočekali prodavši gubitašku tvrtku s vrijednom nekretninom, kakvu biste, kako tvrdite, za 400.000 kuna i sami kupili - i mi ćemo vam ispuniti jedno. Ispričavamo se što smo upozorili na to da ste direktor tvrtke dužne 150.000 kuna, za koju ste u lipnju 2012. osobno potpisali kako su dospjeli dugovi prema dobavljačima krajem prosinca 2011. iznosili 426.335 kuna. Ispričavamo se što smo javnosti obznanili kako je TJ-prom u blokadi neprekidno više od dvije godine, čak i od Hrvatskih voda u čijem upravnom vijeću danas sjedite. Ispričavamo se što ste tvrdili da je vaša tvrtka neaktivna godinama, a sada i sami tvrdite da nije bila “fikus”, u što smo se i sami uvjerili s obzirom na dokaze da je od 2008. do 2011. imala konstantne prihode između 321 i 60 tisuća kuna.

Ispričavamo se što ste i samog premijera Zorana Milanovića obmanuli pa je i on obmanuo javnost neargumentiranom tvrdnjom kako je vaša tvrtka neaktivna te da “čovjek mijenja sustav i onemogućava neke dosadašnje prakse, a to se mnogima ne sviđa.” Ispričavamo se i što vam je dobar prijatelj Ivan Pavelić svojedobno kao čelnik Helios osiguranja odobrio kredit od 60.000 eura, a danas je vaš namještenik na čelu Hrvatskih šuma. Ispričavamo se i za sve što ćete u dosadašnjoj maniri tajenja i šutnje javnosti priopćiti kasnije. Ispričavamo se i što “odgovorno radite svoj posao”. I što ga odgovorno radimo i mi!

Komentara 18

DU
Deleted user
16:15 04.01.2013.

Ispričavamo se i mi seljaci što je na nas poslao policiju.

DU
Deleted user
16:18 04.01.2013.

I još se ispričivamo što nismo i ranije rasprodali krave te time uzrujali francuske mlikare, a njemu priuštili otežano disanje.

OB
-obrisani-
18:25 04.01.2013.

Cim ih obznanis ,i sa tim ides u javnost Politicari se tuzakaju... Jakovina VL... Linic Index... Niste ni vi Bogomdani gosp.politicari... i vi ste samo od krvi i mesa,nadam se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?