Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.07.2010. u 12:00

Radovi se u Dubrovniku već odvijaju na dvadesetak plaža

Plus i za Dubrovnik

Damir Bajs, ministar pozitivne matematike, javlja da je Dubrovnik “u plusu”, što god to značilo. Tim povodom su se i gospari uključili u akciju rastjerivanja gostiju radovima koji se već odvijaju na dvadesetak plaža. Gospari su, prerušeni u nemarne radnike, javlja Slobodna, efektnim bacanjem dasaka u kanalizacijski šaht uspjeli blokirati cijev. Nabujala nečistoća potom je izbila kroz šaht, pa su se fekalije slijevale niz Babin kuk ravno na plažu. Najupornije kupače rastjerao je sanitarni inspektor.

Posjet Saboru Hebrangova postoperativna terapija

Andrija Hebrang poručio je Borisu Kunstu koji je operirao štitnjaču da “vadi nož iz grla i dođe u Sabor”. Nije to nova postoperativna terapija, već način na koji Klub zastupnika HDZ-a utjeruje kvorum.

Na povlasticu kupio jahtu od 36 metara

Mladen Koceić, Zagrepčanin s boravištem u Pakoštanima i vlasnik nautičkog obrta, još je nedavno na svojoj superluksuznoj 36-metarskoj jahti ugošćivao sportaše, glumce i pjevače na promocijama jet-set magazina. Danas se sa žutih stranica preselio u crnu kroniku jer je osumnjičen za milijunsku utaju poreza. Koliko je zasad poznato, Koceić je kao dragovoljac Domovinskog rata brodove kupovao na povlasticu i potom ih (pre)prodavao.

Kotromanović “ništa posebno” naplaćivao 45 tisuća kuna

Ante Kotromanović, saborski zastupnik SDP-a, priznao je nedavno da “nije ništa posebno radio” na funkciji savjetnika tvornice KIO iz Mesićeve Orahovice. Nakon što je pukla afera KIO, a vlasnik Darko Krmpotić priveden, pokazalo se da je Kotromanović za “ništa posebno” mjesečno dobivao oko 45 tisuća kuna od KIO-a, a ne budi mu teško, korporacijskom karticom platio je i svoj posjet Anti Gotovini u Haag. Drugi savjetnik KIO-a Milan Lučić pobrinuo se pak da tvornica pločica isplati Severini 65 tisuća kuna, a “majka svih savjetnika” zapravo je kći pritvorenog vlasnika, koja je savjete naplaćivala dvjesto tisuća kuna mjesečno.

Komentara 5

OB
-obrisani-
01:42 10.07.2010.

09.07.2010. u 19:22h svecenik je napisao/la: mikro... dok joj s jedne strane Vlada plaća mirovinsko i zdravstveno pa kome što vlada plaća? ................ **************** Plaća zaslužnim umjetnicima, s time da ovoj imenica umetnica dolazi od glagola \"umetati\" !

DU
Deleted user
16:13 09.07.2010.

Zlobnici vele da je Severina prije par godina ojačala desnicu u Hrvata više od (nesuđenog) magistra Đapića. Još je više zanimljivo kako nastupa danas samouvjereno uime lijevih u Hrvatskoj dok joj s jedne strane Vlada plaća mirovinsko i zdravstveno (iako ne računa nastup ispod 5 000 eura), a s druge strane se nalaze tragove financ. marifetluka u smjeru Severina via Lučić i KIO i to dok se čuju naricanja obespravljenih radnika KIO.

Avatar Svećenik
Svećenik
19:22 09.07.2010.

mikro... dok joj s jedne strane Vlada plaća mirovinsko i zdravstveno pa kome što vlada plaća? daj malo razmisli. ako netko plaća, plaćaju obveznici , poreski obveznici, to ti je jedan dio onih koji izlaze na izbore. oni koji izlazeze discipliniranije, to ne plaćaju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?