Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.12.2010. u 12:00

Nije poznato gdje bi trebao uskrsnuti Isus iz Dugobaba, ali o tome će sigurno svjedočiti njegovi vjerni apostoli.

Vinko Sanader, župnik u Solinu, ove je nedjelje imao dupkom punu crkvu Gospe od Otoka, a stotinjak vjernika natiskalo se i u dvorište ne bi li čuli hoće li u propovijedi spomenuti svoga brata Ivu koji se hladi u austrijskom zatvoru. Izvjestitelji javljaju da don Vinko nije razočarao jer je u propovijedi usporedio brata Ivu s Isusom Kristom. ‘Ni u Isusa nisu imali povjerenja iako je rekao: Vratit ću se!’ – odlučno je s oltara poručio don Vinko. Nije poznato gdje bi trebao uskrsnuti Isus iz Dugobaba, ali o tome će sigurno svjedočiti njegovi vjerni apostoli, sveti Jerko Rošin, sveti barba Luka i sveti Mario Zubović.

Mrsić uočio veliku razliku između Ježića i Diokija
Mirando Mrsić, direktor izborne kampanje Ive Josipovića, nije se previše uzbudio zbog privođenja predsjednikova donatora Roberta Ježića. Vlasnika Diokija sumnjiči se da je dobivao povlaštenu cijenu struje i da ga je HEP nezakonito kreditirao, ali Mrsić na sve to hladno izjavljuje da ‘donator predsjedniku Josipoviću nije bio Robert Ježić nego Dioki, tu je velika razlika’. Nije poznato kojim se mikroskopom služio ugledni hematolog kada je uočio tu ‘veliku razliku’ između vlasnika i njegove tvrtke.

Lider asketske organizacije na strogoj dijeti
Andrija Hebrang uporno ponavlja da nitko iz vrha HDZ-a nije znao za korupciju u stranci koju je nazvao ‘skromnom asketskom organizacijom’. Zato im bivši lider sada živi asketski – ‘na kruhu i vodi’.

Japanci jedva čekaju da odu u naše kukurijeke
Drago Štambuk, hrvatski veleposlanik u Japanu, pohvalio se svom ministarstvu da je dao zapažen intervju japanskom časopisu za hortikulturu Bises. U službenoj bilješci Štambuk detaljno piše kako je tema razgovora bio kukurijek te je izrazio nadu da će se preko toga cvijeta produbiti veze između dviju zemalja. Ako ovih predbožićnih dana ugledate velike skupine Japanaca kako bauljaju šumom, ne dvojite ni časka, oni idu u kukurijeke.

Komentara 23

OB
-obrisani-
22:32 14.12.2010.

Neka baci kamen onaj koji je bez grijeha ! Protiv grijeha struktura se moramo svi boriti. Ali u strukture soadaju i pravosudna tijela. Tko će suditi pravosudnim tijelima i represivnom aparatu ako zloupotrebe ovlasti ?

HA
Hamiclar
12:30 14.12.2010.

iako josipovića ne volim treba reći da je dioki pravna osoba , dakle nitko joj ne može biti \"vlasnik\" nego samo dioničar. robovlasništvo je davno ukinuto. Tvrtka je samo ime pravne osobe. novinari bi stvarno mogli naučiti razlikovati stvari pa bi svima bilo lakše

EH
ehh
15:34 14.12.2010.

Svako slovo je suvišno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?