Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igor Capan
Autor
Igor Capan

Čović se ne bi hvalio da se anketa radila u siječnju

tramvaj,snijeg
Patrik Macek/PIXSELL
31.01.2013. u 09:30

Baš nas zanima koju bi ocjenu dobio Čović da je naručio anketu za snježnog siječnja 2013. godine. Neovisnu.

Kada je Ivo Čović, predsjednik Uprave Zagrebačkog holdinga, u ruke dobio izvještaj terenskog ispitivanja javnog mišljenja o uslugama tvrtke koju predvodi, bio je više nego zadovoljan. Ispitivanje provedeno od 1. do 15. prosinca 2012., a izrađeno od strane njegovih podređenih iz Službe za korporativne komunikacije, dalo je ukupnu ocjenu 3,49.

I dok u mnogim hrvatskim obiteljima sa školskom djecom nastaju drame zbog tog prosjeka, Čović je sa smiješkom objavio rezultate, pročitavši brojke onako kako je njemu odgovaralo. Pitanje je i zašto se tako dugo čekalo na objavu rezultata? Mjesec dana za obradu odgovora 1048 građana donijelo bi u sposobnim tvrtkama ili nekoliko otkaza ili packi zbog sporosti obrade. Ili ljudi ne znaju svoj posao ili je Čović čekao da se stiša kritiziranje Holdinga. Baš nas zanima koju bi ocjenu dobio Čović da je naručio anketu za snježnog siječnja 2013. godine. Neovisnu.

Komentara 1

LI
LILLIT
19:51 31.01.2013.

IVI COVICU 49,3 !!!!! Samo hrabro naprijed Ivek. Kamoli srece da smo Te imali na samome pocetku. Da Tebe, a ne Bandica koji je Holding zaduzio preko glave.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?