Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.11.2009. u 17:29

Igrač i lopte

Gradski ured za obrazovanje utvrdio je da zagrebačkim školama nedostaju razna pomagala, uključujući i sedam tisuća lopti. Istovremeno, gradonačelnik dijeli lopte sa svojim imenom. Stanite u red.

Ugledni otac sinu jedinicu ispravlja tužbom
Profesorica engleskog jezika u IV. zagrebačkoj gimnaziji Gordana Samson mogla bi se suočiti s kaznenom prijavom jer je učeniku koji je tijekom nastave igrao križić-kružić dala jedinicu iz zalaganja. Dječakov otac, ugledni zagrebački liječnik, tvrdi da će ići “do kraja”, i na sud, jer smatra da nastavničino ponašanje ima elemente zlostavljanja iako to prosvjetna inspekcija nije utvrdila. Ako ne uspije na Općinskom kaznenom sudu, neka ide “do kraja”, sve do Europskog suda pravde. Dok ne dobije “dvojku”.

Pomoćnik ministra koji ne zna s putnim nalozima
Nakon što je Zoran Vinković, saborski zastupnik SDP-a, olakšao Sabor za 17 tisuća kuna lažnim putnim nalozima, sada mu se u toj raboti pridružio Krešo Filipović, saborski zastupnik HDZ-a. Filipović je protupravno iz saborske blagajne podigao 13.500 kuna, a sada se pravda da je “novi i nije znao kako se obračunavaju putni troškovi”. Zvuči nevjerojatno, jer je ipak riječ o bivšem pomoćniku ministra Čobankovića.

U zemlji krhkog znanja i direktori škola bez fakulteta
Otkako sam krenuo u osnovnu školu, a davno je to bilo, do jučer vjerovao sam naivno da su ravnatelji škola završili fakultet. To mi se činilo samorazumljivo sve dok nisam pročitao šokantan podatak da od 871 ravnatelja osnovnih škola u Hrvatskoj čak njih 331 nemaju završen fakultet, odnosno visoku školu! Još je luđe što ravnatelji, ma koliko to željeli, ne mogu uz rad izvanredno studirati nigdje u Hrvatskoj, ali mogu – u Mostaru. Objavljivanje ovih poraznih podataka zgodnom igrom slučaja poklopilo se s gromoglasnom predsjedničkom kandidaturom Dragana Primorca. A baš je on bio ministar znanosti i obazovanja posljednjih šest godina.

Ključne riječi

Komentara 8

DO
doktorica
18:06 09.11.2009.

Dijeli našim novcima iz gradske blagajne.

PR
Protivcenzure
00:03 10.11.2009.

dijeli ljudima ono što im je ukrao isto kao i kerum vidošević i ostali \"poduzetnici\".

RA
ramirna
15:06 10.11.2009.

kretenčina stavi naslov o bandiću a nema što napisati o bandiću pa piše o nekom derištu što igra križić i kružić i zbog svoje mržnje prema bandiću i zbog svojih frustracija on nas opterećuje sa svojim glupostima . Stavio je naslov sa kojim privlači čitatelje a u tekstu ništa ,baš je budala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?