Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMORISTIČNA EMISIJA

Kolinda Grabar-Kitarović američkoj voditeljici objašnjavala kako nije glumila u porniću

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Screenshot
26.10.2016.
u 16:11

– Kada guglam svoje ime, izađe puno fotografija na kojima nisam ja, nego jedna američka starleta. Te fotografije objavljene su u medijima u Panami – kazala je Grabar-Kitarović


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je u emisiji "Full Frontal" poznate američke komičarke Samanthe Bee. Tema emisije bila je "Žene u politici", a Grabar-Kitarović je na simpatičan način govorila o svojim iskustvima nakon što je postala predsjednica.
– Nećete vjerovati, ali nakon izbora su u jednom tabloidu objavili kako imaju moju snimku "u akciji" u pornofilmu – rekla je predsjednica, referirajući se na naslovnicu srpskog magazina Informer. Dobro upućena Samantha ju je pitala i o njezinim modnim kombinacijama, a pokazala je i isječke iz domaćih medija u kojima su se svi pitali gdje joj je suprug Jakov.

Coco ne želi braniti Kolindu
– Kada guglam svoje ime, izađe puno fotografija na kojima nisam ja, nego jedna američka starleta. Te fotografije objavljene su u medijima u Panami – kazala je Grabar-Kitarović, na što ju je Samantha Bee pitala misli li na Ice-T jevu suprugu Coco Austin. Tada se u emisiji pojavila i sama Coco.
– Ja nisam predsjednica Hrvatske i ne da mi se više braniti njezinu proeuropsku politiku smanjenja deficita – kazala je Austin.

Foto: Screnshot


Osim naše predsjednice, u emisiji se pojavila i Madeleine Albright, zatim premijerka Norveške Erna Solberg, predsjednica Čilea Michelle Bachelet te predsjednica Maršalovih Otoka Hilda Heine. Sve one su također govorile o tome kako se bore s nedaćama u politici.

>>Starleta Coco tvrdi da je dijete jugoslavenskih emigranata

Komentara 18

DU
Deleted user
17:20 26.10.2016.

Vrijeme je da promjenite naziv u Večernje gadosti.

MA
marmars
17:39 26.10.2016.

Prestrašno što u što se pretvorilo hrvatsko novinarstvo! Ovo je nezamislivo u svim normalnim državama! Bitno je da su upravo ovakvim autorima usta puna tolerancije, a o zaštiti dostojanstva žene da ne govorimo!!!

MO
mobitel20
17:27 26.10.2016.

I ova emisija je promidzba Hrvatske. Lijepo je Kolinda objasnila, a i voditeljica naglasila sve sto treba...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije