Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
identična mrežnom

Tiskana inačica Hrvatskog pravopisa predstavljena na Interliberu

Interliber
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
16.11.2013.
u 12:15

Od 27. lipnja kada se pravopis pojavio na našim mrežnim stranicama imao je 180.000 korisnika

Tiskana inačica Hrvatskog pravopisa koji je još u lipnju u elektronskom obliku objavio Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje predstavljena je na središnoj pozornici šestog paviljona na Interliberu. Uz ravnatelja Instituta Željka Jozića, o pravopisu su govorili recenzenti Ante Bežen i Marijana Horvat te jedna od autorica i urednica Lana Hudeček.

– Od 27. lipnja kada se pravopis pojavio na našim mrežnim stranicama imao je 180.000 korisnika. Ova tiskana inačica identična je mrežnom, besplatnom izdanju. Kako naš pravopis ima preporuku Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta za uprabu u osnovnim i srednjim školama, to je jedini obvezatni pravopis u svijetu koji se nalazi besplatno na internetu – istaknuo je Željko Jozić koji je jako zadovoljan prodajom pravopisa na Interliberu. Ravnatelj Jozić istaknuo je da je cilj pravopisa da sva djeca u Hrvatskoj pišu na jednak način. Pravopis se na Interliberu prodaje po sajamskoj cijeni od 89,90 kuna.

Ključne riječi

Komentara 1

HR
Hroboatos
22:55 17.11.2013.

Hvala lijepo- ne. Ne pada mi na pamet da pišem vredniji, sprečavanje, trezniji, crepovi, ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije