Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promocija knjige

'Slamka spasa' Vitomire Lončar dobiva svoj četvrti nastavak!

Vitomira Lončar
Foto: Zarko BašićPIXSELL
1/4
23.09.2016.
u 13:33

Većina tekstova, koje je Lončar od rujna 2010. godine ispisivala na svom popularnom blogu, već je objavljeno u prethodne tri knjige, a četvrti dio bavi se hrvatskim kazalištem

Vitomira Lončar, osnivačica i direktorica kazališta Mala scena, dugogodišnja blogerica Večernjakove blogosfere, posljednje izdanje knjige istoimenog bloga “Slamka spasa“ javnosti će predstaviti na promociji u četvrtak, 29. rujna u 12 sati, u kazalištu Mala scena.

Većina tekstova, koje je Lončar od rujna 2010. godine ispisivala na svom popularnom blogu, već je objavljeno u prethodne tri knjige, a četvrti dio bavi se hrvatskim kazalištem od 30. studenoga 2014. do zadnjeg posta objavljenog 6. ožujka 2016. godine.

Prije odlaska u Kinu Vitomira Lončar s hrvatskom će se javnosti oprostiti upravo na promociji te će, zajedno sa Snježanom Banović, razgovarati o Slamkama uz citate najzanimljivijih dijelova.

Ulaz na promociju je slobodan.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije