Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što imaš u džepu?'

Produžen rok za natječaj kratke priče 'FEKP & In Your Pocket!'

fekp
PR FOTO
15.05.2014.
u 07:30

Festival europske kratke priče i partner natječaja IN YOUR POCKET turistička izdanja 15. travnja pokrenuli su natječaj za kratku priču 'FEKP & In Your Pocket!’

Festival europske kratke priče i partner natječaja IN YOUR POCKET turistička izdanja 15. travnja pokrenuli su natječaj za kratku priču 'FEKP & In Your Pocket!’. Rok za predaju kratkih priča produžen je do 18. svibnja u ponoć, a radovi pristigli nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje. Tema ovogodišnjeg natječaja za kratku priču je: ‘Što imaš u džepu?’, a pisati možete o konkretnim ili izmišljenim džepovima, skrivenim mjestima koji čuvaju tajne ili ih otkrivaju: zametak sna, početak putovanja, pričina ili stvarnost: ti nam je ispričaj. Autori uz priču trebaju poslati puno ime i prezime te broj telefona/mobitela i adresu za kontakt. Priče se šalju isključivo na e-adresu: natjecaj@europeanshortstory.org u Word formatu (.docx ili .doc).

Pristigle priče ulaze u konkurenciju za tri nagrade: Dva tjedna smještaja u baltičkoj rezidenciji za pisce Ventspils, Latvija; petnaestodnevni boravak u riječkoj rezidenciji za pisce te vikend destinacija na hrvatskoj obali. O pobjednicima natječaja odlučit će Zoran Ferić (predsjednik žirija),  Diana Matulić, Stjepan Balent, Saša Drach i Vladimir Arsenić . Proglašenje pobjednika organizirat će se na večernjem čitanju FEKP-a u utorak 3. lipnja u 20:30 sati, u polukružnoj dvorani Teatra &TD, dok će pobjedničku priču autor čitati na završnoj večeri FEKP-a, 6. lipnja, na vidikovcu Zagreb Eye s početkom u 20 sati. Više detalja o natječaju možete pronaći na internet stranici festivala .

>>Zbog Festivala europske kratke priče zaljubit ćete se u kratku priču

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije