Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite

Priča o ljubavi i sudbini koja nikad ne zaboravlja dugove

nora roberts
Foto: PR FOTO
21.07.2015.
u 16:24

U prodaji potražite treću knjigu iz popularne trilogije „Rod O'Dwyer“

Nora Roberts majstorica je akcije i erotike koja ljubav smatra magičnom silom nepoznatih uzroka. Njezine protagoniste zato često vode simboli koji podsjećaju na zagonetne sile koje upravljaju njihovim životima. „Rod O'Dwyer“ jedna je od najpopularnijih Norinih trilogija naglašene mistike, a ulogu simbola u njoj imaju životinje koje podsjećaju na povezanost čovjeka s prirodom.

Branna O'Dwyer, vlasnica je trgovine Crna vještica u kojoj prodaje rukom izrađene sapune, kozmetiku i svijeće. Brannina snaga i nesebičnost drži na okupu krug bliskih prijatelja i članova obitelji koji se brinu o konjima, sokolovima i psima ljubimcima. Brannina nesretna ljubav prema Finnbaru Burkeu, nedopustiva zbog suprotstavljenih obitelji, obilježila je cijeli njezin život.

Fin provodi život putujući svijetom kako bi ispunio prazninu nastalu nakon raskida s Brannom i posvećuje se poslu, a ne osjećajima. Ali kad se prijeteći uragan zla nadvije nad sve što je drago njezinoj obitelji i prijateljima, Finova snaga i hrabrost bit će presudni u borbi protiv zla koje stoljećima proganja njihove obitelji.

Roman "Magija krvi" potražite u prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr za samo 39,00 kn. Prethodna dva romana iz trilogije, "Crna vještica" i "Šapat sjene", još uvijek su u prodaji. Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/vecernji.shop.

>>Novi vrući ljetni romani Nore Roberts

Komentara 8

SM
Smajlovicvesna82
10:10 07.06.2018.

Hvala Martinu čovjeku koji se bavi ljubavnom magijom što mi je vratijo ljubav moga zivota evo vam njegov broj +385 98 953 6066 viber ili whatsapp

JA
Jasna11
15:28 30.10.2018.

Ako vam je bilo kakva pomoc potrebna javite se ovoj zeni, mnogo je pomogla meni i mojoj porodici u svakom smislu. . . Radi skidanje crne magije, spajanje. . . Ps. Meni je decka vratila. Svi imaji samo reci hvale,pokusajte ako vam je bilo kakva pomoc potrebna.Ako neko hoce kontakt viber +381691120097

Avatar NgocBich
NgocBich
15:09 31.10.2020.

Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije