Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekskluzivno

Poruka od ključne važnosti mijenja život iz temelja

poruka mont
Foto: PR FOTO
30.07.2015.
u 11:42

Ne propustite treći dio neizvjesnog političko-špijunskog trilera Odbrojavanje

Trilogija Odbrojavanje je napet triler Patricka Hughesa, pisan tečnim stilom zbog čega se ova trilogija čita u jednom dahu. Hrvatski iseljenik Martin Balarin, redatelj i suvlasnik marketinškog studija u New Yorku, sasvim slučajno bit će uvučen u sukob obavještajnih agencija. Razlog je izvrsno plaćen posao na ronilačkoj ekspediciji na njegovom rodnom otoku Korčuli i prelijepa mlada žena Bianca Stone koju je upoznao u Atlantic Cityju. Tijekom ronilačke ekspedicije na Korčuli, NATO, HRM i Američka ratna mornarica imaju pokaznu vježbu. Radnja postaje napeta kada se Anselmo - super bogati biznismen iz New Yorka priključuje ronilačkoj ekspediciji sa svojom luksuznom jahtom.

U trećem nastavku iz trilogije, u romanu "Poruka", saznajte kako se neočekivani dolazak u Izrael pretvara u tragičan događaj. Teroristički napad na tržnici Mahane Yehuda (Jeruzalem, 12.04.2002.) promijenit će Martinov život. Upad u operativni sustav Mossada i informacija od strateške važnosti za sigurnost SAD-a postaju opasni po život. Špijunski rat se razbuktao. Vatikanska obavještajna agencija možda ima rješenje...

Sva tri naslova iz trilogije Odbrojavanje potražite u prodaji na svim kisocima i na www.mondo.hr. Cijena svake knjige je 39,90 kn.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice www.facebook.com/vecernji.shop

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije