Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika akcija knjiga

Ovaj mjesec ne propustite 50% popusta na najbolje naslove

akcija knjiga
VL
25.09.2015.
u 09:48

Večernji list i 24sata donose vam izbor najatraktivnije literature po akcijskim cijenama. Požurite na kioske Tiska i odaberite idealno štivo za nadolazeće jesenske dane

Ne propustite 100 najboljih tradicijskih recepata od sjevera do juga Lijepe Naše. Hrvatska tradicija iznjedrila je obilje jednostavnih, a dostupnih recepata, koje smo objedinili u kuharici "Narodna hrvatska jela". Akcijska cijena je 19,95 kn.

U svjetskom bestseleru "Zero to one", poduzetnik Peter Thiel otkriva nova pravila igre na tržištu rada bez kojih uspjeh nije moguć. Usvojite ta pravila i stvorite nešto potpuno drugačije! Akcijska cijena je 24,95 kn.

Ne propustite knjigu koja donosi pouke koje je fra Zvjezdan Linić zagovarao cijelog svog života. Poticajna knjiga "Kako sam vas ljubio", naglašava važnost ljubavi, jer upravo ona stvara ono čemu težimo – mir, sreću, novu nadu. Akcijska cijena je 14,95 kn.

Božo Skoko donosi vam pregled najvećih Hrvata svih vremena. Knjiga "Hrvatski velikani" objedinila je najpopularnije, najzaslužnije te najznačajnije velikane, koje bi svatko trebao poznavati. Akcijska cijena je 24,95 kn.

U uzbudljivom romanu Janka Matka, donosimo priču o Ivica, koji se zaljubio u Zlatu na prvi pogled, ali nije ju mogao oženiti jer da je majka prisilila da postane svećenik. Kasnije Zlata postaje njegova domaćica. Akcijska cijena knjige "Tužim" je 19,95 kn.

Prelistajete knjigu "Anđeo s tobom" i zavirite u anđeoske karte koje će vam dati uvid u sadašnjost, prošlost i budućnost. Svojom energijom anđeli omogućuju da primite poruku koju trebate čuti. Akcijska cijena je 24,95 kn.

U knjizi "Ustaški James Bond" doznajte sve o svećeniku koji je svojedobno bio suradnik vodećih tajnih službi Zapada i koji je prvi posložio optužnicu za Haaški sud, protiv Tita. Akcijska cijena je 9,95 kn.

Pročitajte biografiju Harrya Stylesa, člana grupe One Direction. Ova senzacionalna priča otkriva kako je dječak iz Cheshirea slijedio svoj san i postao zvijezda. Akcijska cijena knjige "Harry Styles – sve o meni" je 24,95 kn.

Poštujući pravila prirode, naučite kako uzgajati povrće, bilje i voće bogatije hranjivim tvarima. Priručnik "Biološki povrtnjak i voćnjak" donosi jasan i iscrpan pregled, bogat fotografijama i crtežima. Akcijska cijene je 19,95 kn.

U romanu "Nevina udovica", donosimo priču o Anne Neville koja odrasta tijekom Ratova dviju ruža i zaljubljuje se u Rikarda koji je zabranjeno voće zbog odnosa između njihovih obitelji. Akcijska cijena je 24,95 kn.

U prodaji na kioscima Tiska i u Tisak media centrima.

Akcija traje do 24.10. ili do isteka zaliha.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije