Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GK Trešnja

Ne propustite sjajnu predstavu R. Medvešeka 'Oliver Twist'

Oliver Twist Trešnja
Foto: screenshot/GK Trešnja
1/3
22.01.2015.
u 09:30

Predstava je vrlo rijetko na repertoaru. Ove subote igra u 17 sati, a 2008. godine osvojila je dvije Nagrade hrvatskog glumišta - Sanja Hrenar za ulogu Olivera Twista te nagrada za najbolju žensku ulogu u predstavama za djecu Aleksandra Naumov za ulogu Betsy

U GK Trešnja ove subote na repertoaru je predstava Oliver Twist koja je premijeru imala 2007. godine. Predstavu po slavnom djelu Charlesa Dickensa režirao je Rene Medvešek,a osvojila je dvije Nagrade hrvatskog glumišta 2008.-  Nagrada za najbolju mušku ulogu u predstavama za djecu (Sanja Hrenar za ulogu Olivera Twista u predstavi "Oliver Twist") te nagrada za najbolju žensku ulogu u predstavama za djecu (Aleksandra Naumov za ulogu Betsy u predstavi "Oliver Twist").

Predstava je vrlo rijetko na repertoaru. Ove subote igra u 17 sati.  Igraju:Sanja Hrenar,  Saša Anočić, Živko Anočić, Mladen Vujčić, Sven Medvešek, Tomislav Rališ, Daria Knez Rukavina, Krunoslav Klabučar, Aleksandra Naumov, Radovan Ruždjak, Ivana Bakarić, Vanda Vujanić Šušnjar, Toni Šestan, Rafael Anočić.

>> Daria Knez: Željela bih glumiti Zlicu od Opaka

>> Održana premijera predstave 'Anđeli imaju krila, zar ne?'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije