Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

„Muškarac u šaci“ autorice Sanele Kovačević Nelly

Muškarac u šaci
Foto: PR FOTO
1/3
PR
Autor
PR članak
06.07.2015.
u 15:45

Kako doista osvojiti muškarca – pitanje je koje će zanimati svaku ženu, a odgovor na pitanje leži u novom štivu koje će zasigurno brojne čitateljice poželjeti imati na svojoj polici. Dana 02.07, u četvrtak, održana je svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“ autorice Sanele Kovačević Nelly u ugodnom ambijentu The Lofta u Tkalčićevoj ulici. Glamur, crveni tepih i šampanjac - ovo je zasigurno bila jedna od zanimljivijih promocija knjige jer se uoči iste snimila i reklama za istu ispred objektiva popularnog riječkog modnog fotografa Josipa Čekade.

U ulozi muškarca u šaci našao se zgodni pjevač grupe „Joy“ Marko Vukes Vuky koji je pozirao uz spisateljicu Sanelu Kovačević Nelly te modele Sanju Vasiljević i Mateu Uhlik Vidović, a za čiji se glamurozan izgled pobrinuo poznati Salon vjenčanica Katjusha.

Knjiga „Muškarac u šaci“ samom je najavom osvojila interes javnosti, osobito ženske publike, koja kao „jedinstvena ulaznica u muški um“ donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. „Bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom, jedno je sigurno – knjiga djeluje“ , navodi autorica Sanela Kovačević Nelly koja je autorsku karijeru započela kao tekstopisac tekstova za izvođače popularne glazbe, te knjigom „Muškarac u šaci“ učinila korak dalje želeći pomoći ženama da promijene ljubavni život otkrivši tajne uspješne komunikacije i nevjerojatno moćne taktike osvajanja.

Knjiga se već nalazi u prodaji, a istu možete naručiti online u web knjižari.hr sa dostavom na vašu kućnu adresu. Sve detaljne informacije naći ćete i na službenim stranicama www.muskaracusaci.com i www.sanelakovacevicnelly.eu.

Iznenađenjima nikada kraja pa je tako promocija knjige Muškarac u šaci bila ujedno i izvrsna prigoda za najavu buduće hit balade čiji tekst potpisuje također Sanela Kovačević Nelly, a glazbu Marko Vukes Vuky i Luka Kovačić. „Očekujemo puno od ove pjesme“, navode autori, a promocija knjige Muškarac u šaci bila je idealna prilika za prvu izvedbu pjesme u javnosti i još jednu uspješnu suradnju ovih mladih umjetnika.

Želite prijaviti greške?