Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U prodaji

Moderni priručnik hrvatskoga jezika

Pregled povijesti
VL
21.11.2014.
u 14:39

Proširite svoje znanje o povijesti, gramatici i pravopisu hrvatskoga jezika

Predstavljamo vam opsežni i jedinstveni priručnik koji donosi sve što bi svaki Hrvat trebao znati o svojem jeziku. Namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola, studentima, zaposlenima u uredima i svim prosječno obrazovanim govornicima hrvatskoga jezika. Metodički je oblikovan i usklađen s Hrvatskim pravopisom.

Pri pokretanju ovoga projekta namjera izdavača bila je dati unutar korica jedne knjige pregled povijesti, gramatike i pravopisa hrvatskog jezika kako bi svaki govornik hrvatskog jezika mogao ponoviti jezično znanje tijekom obrazovanja te ga proširiti novim spoznajama.

Čine ga sljedeći dijelovi:

  1. Pregled povijesti
  2. Pregled gramatike
  3. Pregled pravopisa
  4. Pravopisno-gramatički rječnik

Priručnik će biti koristan čitateljima i pomoći im u ovladavanju gramatičkom i pravopisnom normom hrvatskog jezika te pružiti temeljne spoznaje o povijesnome razvitku hrvatskoga jezika.

U prodaji na svim kioscima i na www.mondo.hr za 99,00 kn!

Ključne riječi

Komentara 2

VU
vulica
22:06 16.12.2014.

To nije Hrvatski jezik, To je vlaški jezik turskih provincija.Vi ste Vukovci, balkanski lažljivci šteri balkanizirate autohtonu kajkavsu i čakavsku Hrvatsku Ovo ni je Jugoslavija nI NDH, ovo je Hrvatska stvorena devedesetih . Kada odete v Njemačku našite se njemački,.i,. Došli ste v Zagreb v kajkavsku Hrvatsku, naščite se kajkavski.

MH
mrtav-hladan
22:42 21.11.2014.

Knjiga koja nema nikakovu vrijednost Nulta stopa s obzirom da se kod nas mjenjaju rijeci kako se kome digne kar ... Ili milokliz po novopečenom hrvatskom Jezik koji je sastavljen od talijanskih turskih njemackih madarrskih izvedenica i rijeci a hrvatienica i rijeci a hrvati su ih preoblikovali onako kako njima odgovara Sve smučkali u hrvatski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije