Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interliber

Večernji list predstavio knjigu Marijane Dokoze i autobiografiju Tereze Kesovije

tereza
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/20
12.11.2014.
u 17:45

Veliku pažnju zasigurno će izazvati i predstavljanje knjige Orhideje Gaure Hodak "Tuđman i Perković“ najavljene za sutra u 17 sati. Među predstavljačima su i publicist Jakša Kušan, ali i bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić

Šarolika ponuda glavno je obilježje drugog dana Interlibera.

Tako je Ivan Aralica predstavio novo kolo Sabranih djela koje mu objavljuje Školska knjiga, a u kojem se našao i njegov najopsežniji, autobiografski roman "Život nastanjen sjenama“ ovog puta prelomljen u čak tri knjige.

Foto: Davor Visnjic/PIXSELL

Na štandu Matice hrvatske mogu se kupiti i Sabrana djela Slobodana Novaka koji je nedavno proslavio devedeseti rođendan i to po cijeni od 480 kuna.

Fraktura prodaje djela nobelovca, Francuza Patricka Modianoa i to "Mali dragulj“ i "Ulicu mračnih dućana“. AGM nudi "Knjigu o teatru“ Slobodana Prosperova Novaka, a Algoritam roman "Let“ Vladimira Arsenijevića. Zahvaljujući beogradskom Arhipelagu i na Interliberu se mogu kupiti cjelovita djela Danila Kiša koje je ovaj izdavač objavio u deset knjiga. Sarajevski Bybook prodaje i knjigu Marka Thompsona o Kišu, pa se i Interliber pridružio obilježavanju dvadeset i pete godišnjice od Kiševe smrti.

Božica Brkan predstavila je roman "Ledina“, dok je Marijana Dokoza nakon Frankfurta i u Zagrebu predstavila roman "Grijesi“ koji je objavio Večernji list.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Večernji list je na Zagrebačkom velesajmu ugostio i glazbenu divu Terezu Kesoviju koja je svojom autobiografijom obogatila i ponudu knjiga posvećenih glazbi kojih ove godine ima u izobilju, zahvaljujući i knjizi Dušana Vasića o Bijelom dugmetu koja je jedan od hitova Naklade Ljevak.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Atraktivni su i naslovi iz povijesti u izdanju Despot Infinitusa, ali i Hrvatskog instituta za povijest, a tu se može ubrojiti i u srijedu predstavljena knjiga "Operacija Maslenica“ Tomislava Šulja i Vladimira Brnardića koju je objavio Hrvatski memorijalni centar Domovinskog rata. Na Interliber je najavljen i dolazak Severine koja će sudjelovati na predstavljanju novog izdanja Ženskog rokovnika za 2015. godinu koji je djelomično i dizajnirala, a novi ljubić "Uvale boli i ljubavi“ u izdanju Profila predstavila je i Kate Mitchell.

No, veliku pažnju zasigurno će izazvati i predstavljanje knjige Orhideje Gaure Hodak "Tuđman i Perković“ najavljene za četvrtak 13. studenog u 17 sati. Među predstavljačima su publicist Jakša Kušan i bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić.

>> Stari naslovi već za 
tri kune, a popusti na nova izdanja 20 posto

>> Andrea Zlatar Violić: Podaci iz izdavaštva su zastrašujući

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije