Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za dobar odmor

Ljetna trilogija donosi tri fatalne ljubavne priče milijardera. Uz knjigu dobivate dar

milijarderova pobjeda
Foto: PR FOTO
30.05.2016.
u 08:31

Autorica je napisala i ciklus romana za mlade, a kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima

Želite li se ovog ljeta uistinu odmoriti i zaboraviti na sve brige, najbolji saveznik u tome bit će vam tri hit romana američke spisateljice Melody Anne.

Prva knjiga, koja se već danas može naći u prodaji, nosi naziv “Milijarderova pobjeda”, a svaki kupac uz nju će na dar dobiti Nikelovo ulje oko očiju. Druga knjiga “Milijarderov ples” izlazi 6. lipnja, a uz nju dobivate Nikelov serum protiv bora oko očiju. Treću knjigu “Milijarderova ljubav” potražite u prodaji 13. lipnja, dakako s darom – Nikelovom kremom oko očiju. Cijena svake knjige je 49,90 kuna.

Prvo izdanje kod nas

Budući da je ovo prvo izdanje autorice Melody Anne u nas, valja istaknuti da su njezini romani među najprodavanijim romanima s top liste New York Timesa i Usa Today. Napisala je popularni ciklus o neženjama milijarderima te romane “Predaja” i “Dijete za milijardera”. Također je napisala ciklus romana za mlade “Uspon tamnog anđela” koji uključuje knjige “Ponoćni plamen”, “Ponoćni mjesec” i “Ponoćnu oluju”. Svoj prvi roman objavila je 2011., nakon što je godinama sanjala o tome da postane spisateljica. Kao prvostupnica ekonomije, Melody voli pisati o lijepim i snažnim poslovnim ljudima u korporacijskom svijetu. Kad ne piše, provodi vrijeme sa svojom voljenom obitelji, prijateljima i kućnim ljubimcima. Seoska djevojka u duši, obožava skromni gradić u kojem živi te sudjeluje u brojnim njegovim projektima.

Melodyne knjige dosad su prodane u više od sedam milijuna primjeraka i uvrštene su na mnoge popise bestselera, uključujući i top 100 na Amazonu tri godine zaredom. Nakon ovih referencija, jasno vam je da se od trilogije o milijarderima nećete odvajati. A da bismo vam olakšali, ali tako da ne pokvarimo užitak čitanja, otkrit ćemo vam da je riječ o trima ljubavnim pričama koje su doista fatalne.

Psihoanalitički pristup

No, nisu ovo tipični “ljubići”. Autorica psihoanalitički pristupa svakom liku, postupno otkrivajući karaktere i pritom, unatoč dozi patetike, fino balansira dijaloge i situacije. Čitateljice će se lako poistovjetiti sa ženskim junakinjama, a za muškim junacima bez sumnje će uzdisati jer nisu samo lijepi i bogati nego su i velikodušni, dobri, neiskvareni... Pravi prinčevi na bijelom konju. U prvoj knjizi pratimo priču najstarijeg sina obitelji Anderson Lucasa koji se odbija vezati i skrasiti sve dok ne upozna Amy koja je, baš poput njega, nepovjerljiva i nesklona vezanju. Njihova “igra” odvija se u cijelom romanu, sjajno je izbalansirana i pokazuje širok raspon emocija.

Kad se uvučete u taj vrtlog, nećete se moći odvojiti od knjige i s nestrpljenjem ćete čekati novi nastavak.

Foto: PR FOTO

>>Prekrasno napisan roman koji će oduševiti ljubitelje Kradljivice knjiga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije