Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski bestseler

Knjiga 'Fališ mi' Mani Gotovac uskoro bi mogla postati film

Mani Gotovac
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
16.11.2014.
u 15:58

Film po motivima iz ovog hrvatskog bestselera koji je doživio vise izdanja trebala bi režirati poznata redateljica Vlatka Vorkapic...

Veliki hit Mani Gotovac, memoarska knjiga "Fališ mi" uskoro bi mogla završiti i na filmu.

Film po motivima iz ovog hrvatskog bestselera koji je doživio više izdanja trebala bi režirati poznata redateljica Vlatka Vorkapić, objavila je nakladnička kuća Profil na završnom danu Interlibera.

Profilu je ove godine prodaja na Interliberu porasla rekordnih 40 posto.

>>Tarbuk intendant, dramski program vodi Mani Gotovac

>>Mani Gotovac očarala mnoge Bjelovarčane promovirajući novu knjigu

Komentara 2

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
00:21 17.11.2014.

A tko ce glumitti Mani i Gorkog? Odlucuje li Mani o otme tko ce je igrati? Trenutno ne vidim nijednu hrv. glumicu koja bi mogla docarati svu raskos Manine persone! Pa ona je veca glumica od svih njih! :)

B7
b7
07:36 17.11.2014.

Mani će sve sama !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije