Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne propustite samo uz Večernji list

Hrvatske kontroverze - da li je privatizacija državnih tvrtki u Hrvatskoj pljačka stoljeća?

Hrvatske kontroverze
VL
23.05.2016.
u 14:54

Knjigu Hrvatske kontroverze potražite od srijede, 25.5. uz Večernji list, a donosi odgovore na mnoga pitanja. Da li je privatizacija državnih tvrtki u Hrvatskoj pljačka stoljeća? Da li je ustanak u Srbu zaista bio ustanak naroda Hrvatske protiv fašizma? Kada i gdje te da li je uopće okrunjen hrvatski kralj Tomislav?

Odgovore na ova pitanja saznajte u knjizi novinara i publicista Ivice Radoša. Ako se pitate o kojim je kontroverzama zapravo riječ – riječ je o hrvatskim povijesnim i suvremenim temama koje izazivaju kontroverze. Jedna je tema zasigurno suvremena, pretvorba i privatizacija, a tri su teme povijesne – ustanak u Srbu, kralj Tomislav i Jasenovac.

Knjiga je napisana nakon istraživanja i razgovora sa sudionicima događaja i brojnim povjesničarima. Ako se smatrate pravim zaljubljenikom u čitanje, ne propustite pročitati ovo djelo povijesno – političkog žanra.

Od srijede, 25.5. potražite svoj primjerak knjige uz Večernji list za samo 9, 90 kuna!

Komentara 1

Avatar dpejakovic
dpejakovic
14:27 21.06.2016.

Pljačka je samo u glavama socijalista koji su odrasli na državnoj sisi i još uvijek sisaju i ne žele prestati sisati. Banda lopovska!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije