Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko Čita?

Gavella 28.rujna 22h: Sara Renar i Ivan Jozić

Roman Simić, Korana Serdarević i Ivan Jozić
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
27.09.2016.
u 14:12

Autori će čitati svoje radove, a razgovarat će se o tekstopisanju, piću, mekom mačizmu i možda o književnosti. Nakon razgovora slijedi nastup Sare Renar.

Tko Čita? je program javnog čitanja autorica i autora rođenih od 1980. naovamo. Sezonu 2016./17. počinjemo s dva jaka imena: Sarom Renar i Ivanom Jozićem, a cijela će se stvar odviti u foajeu kazališta Gavella s početkom u 22h. Autori će čitati svoje radove, a razgovarat će se o tekstopisanju, piću, mekom mačizmu i možda o književnosti. Nakon razgovora slijedi nastup Sare Renar.

Razgovor moderira Sven Popović, a ulaz za posjetitelje je besplatan. 

Sara Renar rođena je 1987. u Zagrebu. Odlično pjeva i svira, a tome svjedoči i Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Albumi su joj sjajni. Trenutno željno iščekujemo treći album. 

>> Jozić voli 'kratkopričaške' izazove

Ivan Jozić rođen je 1981. u Zenici. Dobio je nekoliko nagrada za kratke priče, a dobar je i u basketu. Debitantska knjiga „Muška svinja“ izašla je ove godine i naišla je na odobrenje publike i kritike.

>> Sara Renar: Na ženi ne volim vidjeti presuske i prezategnute komade

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije