Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon vampira stiže i krimić

Autorica "Sumrak sage" objavljuje špijunski triler o tajnoj agentici

S. Meyer
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/5
20.07.2016.
u 19:46

U romanu "The Chemist" riječ je o bivšoj američkoj agentici u bijegu koja mora obaviti zadnji zadatak

Autorica "Sumrak sage" Stephenie Meyer objavit će svoj drugi roman za odrasle čitatelje - triler o tajnim agentima, javlja BBC.

U romanu "The Chemist" riječ je o bivšoj američkoj agentici u bijegu koja mora obaviti zadnji zadatak.

Autoričin roman u nastavcima  "Sumrak saga" o tinejdžerici Belli Swan i vampiru Edwardu Cullenu, po kojemu je snimljen film s naslovnim ulogama Kristen Stewart i Robert Pattison, prodan je u 155 milijuna primjeraka

Njezin zadnji roman za odrasle "The Host" objavljen je 2009.

Meyer je na svojoj internetskoj stranici napisala da se "veseli" što će podijeliti novi roman sa svojim čitateljima, kad se završi urednički proces.

Izdavači su najavili da će knjiga biti objavljena u studenome te da će svoje čitatelje upoznati sa "žestokom i fascinantnom novom junakinjom koja ima vrlo specijalizirane vještine".

Meyer je za Wall Street Journal izjavila: "The Chemist je dijete ljubavi stvoreno iz spoja mojeg romantičnog senzibiliteta i moje opsesije Jasonom Bourneom/Aaronom Crossom (iz Bourneova niza filmova).

"Uživala sam provodeći vrijeme s drukčijom vrstom akcijske junakinje, one čije glavno oružje nije pištolj ili nož niti jaki mišići, nego njezin mozak".

>> Američka književnica S. Meyer gošća na vampirskom vjenčanju

Komentara 1

Avatar Hrvoje Ravlić
Hrvoje Ravlić
18:34 26.07.2016.

Ajde da vidimo i to čudo. Ukoliko bude kao Sumrak saga naravno na drugačiji način, bit će to veliki uspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije