Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.07.2015. u 08:30

Ponoćni incident u splitskoj luci

Željko Kerum, saborski zastupnik i predsjednik HGS-a, izazvao je ponoćni incident u splitskoj luci zbog kojeg je policija protiv njega podnijela optužni prijedlog. Slobodna piše da je u nedjelju malo prije ponoći Kerum želio vezati jahtu na Zapadnu obalu, ali je „pukao“ kada mu je rečeno da se ne smije vezati jer je vez bio rezerviran za drugu jahtu. Zbog „naročito drskog i nepristojnog načina vrijeđanja građana“ Kerumu sada prijeti kazna zatvora do 30 dana ili novčana kazna u protuvrijednosti od 50 do 350 DEM. I to mu je hvala što je kao gradonačelnik dovršio baš Zapadnu obalu.

Hajdaš Dončić sa zadovoljstvom odgodio radove

Bruna Franić, iznajmljivačica u Slatinama na Čiovu, ukazanje resornog ministra Siniše Hajdaš Dončića na svom otoku čekala je gotovo pet mjeseci u nadi da će se pokrenuti odsukavanje broda Vranjic, nasukanog još zimus na mjesnoj plaži. Čekala i dočekala, ali kad je ministar najavio odsukavanje, zamolila ga je pred kamerom RTL-a da ipak pričeka još mjesec dana da radovi ne krenu usred turističke sezone. „Nema problema“, lakonski će ministar, već iskusan u odgađanju radova.

Osim supružnika i djece, u ZET-u treba zaposliti i zetove

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, izjavio je kako ne može vjerovati da se sindikat u ZET-u pohvalio uspješnim zapošljavanjem djece i supružnika svojih radnika. To doista nije u redu. Trebalo bi zapošljavati i zetove, kao što samo ime govori.

Gradonačelnik i vođa oporbe braća su i žive kod mame

Rudolf Grljušić, novi gradonačelnik Vrgorca (HDZ), preživio je i drugi krug izbora i naknadno prebrojavanje glasova. Za tijesnih osam glasova pobijedio je svog konkurenta Antu Pranića, koji je predvodio Nezavisnu listu mladih. Premda su praktično ista generacija, zajedno su završili splitski studij građevine i redovito zajedno igraju nogomet, u kampanji su se nemilice napadali, a zbog male razlike u broju glasova, Pranić je tražio dodatno prebrojavanje listića. Grljušiću je to tek prva u nizu kontrola jer treba reći da je osnivač Nezavisne liste mladih njegov rođeni brat Marko Grljušić, koji će sigurno svakodnevno pritiskati gradonačelnika. Zašto? Jer obojica žive pod istim krovom u majčinu domu.

Komentara 2

GU
General_U
15:14 29.07.2015.

tako je to kad se seljačina dokopa novaca on bi jahtu parkira u dioklecijanovu palaču.

DU
Deleted user
09:02 30.07.2015.

mislim da nije sve napisano ,koliko promila je bilo koga se vrijedalo,dovoljno za przun

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije