Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo!!!

Zrinka Cvitešić osvojila prestižnu kazališnu nagradu Olivier!

Zrinka Cvitešić
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/5
13.04.2014.
u 22:57

Naša glumica osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu!

Naša glumica Zrinka Cvitešić osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu ''Laurence Olivier Award'' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Kao što smo prije pisali, Zrinka je bila nominirana za ulogu Djevojke u popularnom mjuziklu ''Once'' na londonskom West Endu. Prije je za istu ulogu nagrađena kao najbolja debitantica.

– Hvala vam što ste mi dokazali da sam dobro odlučila kad se nisam bojala nastupiti na West Endu – kazala je ozarena Karlovčanka dok je primala prestižnu nagradu u očaravajućoj toaleti Matije Vujice.

Kategorija u kojoj je Zrinka pobijedila bila je jedna od najneizvjesnijih. Naša glumica borila se s veterankama britanskog glumišta Charlotte Wakefield i Jennom Russell te Rosalie Craig.

Popis dobitnika možete vidjeti na službenoj stranici Olivier Awards.

>>Zrinka Cvitešić nominirana za nagradu Broadway World UK

Komentara 14

Avatar possibilis
possibilis
09:20 14.04.2014.

3 komentara za najprestižniju britansku nagradu. Molim gledati to u svjetlu EPHovih duplerica sa golemim fontovima: "10 mitova zasto Hrvatska nema kulturu", u svjetlu 1000 neobjavljenih Zajčevih kompozicija i u svjetlu poplave vijesti (i "kulture") iz "regiona". Treba nam vise vijesti iz "regiona" da znamo sto se slusa u Sokolu. Kakav London!

JO
johnxxx
07:56 14.04.2014.

Sljedeći put molim izaći gola po nagradu, da i to već jednom riješimo. Ovo s prozirnom haljinom je već ofucano.

BE
berija
10:28 14.04.2014.

Gospodjici čestitke na osvojenoj nagradi. Nije gospodjica Cvitešić dobila nikakvo svjetsko priznanje, ništa do jednu britansku nagradu za glumu. Večernji se nažalost nije udostojao donijeti cjelovitiju izjavu o tome kako su ovom nagradom Britanci promijenili hrvatsku povijest. Koja arogancija, koji podanički habitus, koje ulizivanje... Nisko, a svisoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije