Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZALIŠTE PLANET ART

Višestruko nagrađivani Freud na Maloj sceni

“Posljednja Freudova seansa”
Foto: Promo
1/5
14.10.2016.
u 18:45

Uz Torjanca u ovoj iznimnoj drami američkog književnika Marka St. Germaina autora “Kronika iz Narnije” Clivea Staplesa Lewisa glumi izvrsni Franjo Dijak. “Seansa” je na rasporedu Male scene i 29. listopada u 20 sati

Višestruko nagrađivana predstava Kazališta Planet art “Posljednja Freudova seansa” u prijevodu, adaptaciji i režiji Marka Torjanca, koji i glumi Freuda, večeras u 20 sati daje se na Maloj sceni, Medveščak 2. Uz Torjanca u ovoj iznimnoj drami američkog književnika Marka St. Germaina autora “Kronika iz Narnije” Clivea Staplesa Lewisa glumi izvrsni Franjo Dijak. “Seansa” je na rasporedu Male scene i 29. listopada u 20 sati.

Stiže i 'Ritina škola'

Na istu pozornicu 22. listopada u 20 sati Marko Torjanac izlazi u društvu sjajne Nataše Janjić u komediji “Ritina škola” Willyja Russella koju je Torjanac također preveo, adaptirao i režirao. O nekim lekcijama i pitanjima iz inteligentno duhovite “Ritine škole” gledatelji će sigurno razmišljati i nakon predstave.
Predstava svih predstava – “Stilske vježbe” Raymonda Qieneaua u izvedbi Pere Kvrgića i Lele Margitić daje se u Maloj dvorani Lisinski 23. listopada u 20 sati. >>

>>Planet Art s predstavom Zečja rupa gostovao u Beogradu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije