Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu odustali

"Umri muški" i "Potjeh" novi projekti Slavonskog Brodveja

Slavonski Brodvej
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/4
25.08.2015.
u 17:24

Početkom listopada Brođani će na scenu vratiti i predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu“, koju će igrati za učenike osnovnih škola

"Umri muški", naziv je novog projekta prvog brodskog profesionalnog privatnog kazališta "Slavonski Brodvej". Predstavom nazvanoj po megapopularnom akcijskom trileru Johna McTiernana, s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi, oni će 14. i 15. rujna otvoriti svoju drugu sezonu.

Mladim brodskim snagama Mateju Safundžiću i Luki Stilinoviću za tu će se prigodu pridružiti kolegica Ivana Vukičević. Početkom listopada Brođani će na scenu vratiti i predstavu "Kako je Potjeh tražio istinu“, koju će igrati za učenike osnovnih škola. Želja im je, naime, proširiti svoju ponudu i na najmlađe gledateljstvo.

Razočarani odnosom Grada i Županije, od kojih, kažu, nisu dobili nikakvu pomoć, slavonskobrodski glumci ovoga su ljeta razmišljali i o odustajanju. Ipak, odlučili su ostati ustrajni i nastaviti raditi.

– Nadali smo se kako će nas potencijalni donatori prepoznati i dati nam podršku, ali ona je, nažalost, najvećim dijelom izostala. Ipak, u nama se rodio inat i odlučili smo ni iz čega napraviti nešto. Ako nas naš grad ne bude želio, otići ćemo negdje drugdje – rekao je Matej Safundžić.

Komentara 1

JB
jbt...
01:21 26.08.2015.

Safundzicu, samo hrabro, ne treba odustati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije