Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetne igre

U Dubrovniku izvedeno 79 programa na 17 lokacija

25.08.2014.
u 13:42

Od 10. srpnja do 25. kolovoza na 17 scenskih i ambijentalnih lokacija renesansnog grada Dubrovnika izvedeno je 79 dramskih, glazbenih, baletnih, folklornih, filmskih i likovnih programa

Dubrovačke ljetne igre i ove su godine okupile gotovo 2000 umjetnika iz cijelog svijeta koji su u 47 dana od 10. srpnja do 25. kolovoza na 17 scenskih i ambijentalnih lokacija renesansnog grada Dubrovnika izveli 79 dramskih, glazbenih, baletnih, folklornih, filmskih i likovnih programa.

 - Upravo zahvaljujući suradnji sa svim partnerima, sponzorima i donatorima, ali i umjetnicima koji su svjesni teških vremena za kulturu, uspjeli smo premostiti određene financijske izazove – istaknula je na ravnateljica Igara Ivana Medo Bogdanović.

>> Lana Kos i Željko Lučić završavaju jubilarne Igre

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije