Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštaj od glumca

Torjanac dokazuje misao Stanislavskog

zvonimir torjanac
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/19
11.09.2014.
u 21:31

Komemoracija omiljenom glumcu održana je danas u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu

- Bio je glumac čija umjetnička biografija dokazuje rečenicu Stanislavskoga da nema velikih i malih uloga, samo velikih i malih glumaca - piše u telegramu sućuti koji je obitelji preminulog Zvonimira Torjanca uputila ministrica kulture Andrea Zlatar Violić.

Komemoracija omiljenom glumcu održana je u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, u kojem je Torjanac proveo zrelo doba svoje kazališne karijere. Posljednji ispraćaj najavljen je za 12. rujna u 12.10 sati na zagrebačkom Krematoriju.

>>Preminuo Zvonimir Torjanac, dobri duh hrvatskog teatra, filma i tv serija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije