Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vizualno raskošnija izvedba

"Sušak Sušak'' ovacije za obnovljeni mjuzikl!

Sušak
18.10.2016.
u 15:29

"Bravo!" "Bilo je odlično!" "Fantastično!" "Svi su bili divni, probudili su u meni sve naj iz Sušaka, hvala Vam!"  "Sinoć pogledao mjuzikl Sušak, Sušak. Zabavno, duhovito, inteligentno. Pohvale cijeloj ekipi. Nema slabe karike :). Svakako preporučam." "Bilo je prekrasno, BRAVO" - samo su neki od komentara nakon premijere.

Glumci čakavskog mjuzikla "Sušak Sušak" više su se puta ovog vikenda vraćali nakloniti oduševljenoj publici nakon premijerne izvedbe u riječkom Kulturnom domu na Sušaku.

Zbog iznimnog interesa, izvedene su dvije predstave, dan za danom, a gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta. 

Vizualno raskošnija izvedba obnovljenog mjuzikla publiku je digla na noge, a pohvale nakon premijere nisu prestajale pljuštati.

Promjene koje su unijete u obnovljeni mjuzikl, poput pojačanih plesnih scena grupe Flame pridonjele su bogatstvu same predstave.

Obzirom na odličnu premijeru, ne sumnjamo da i ovu poboljšanu verziju mjuzikla "Sušak Sušak" čeka uspješna sezona i brojna prikazivanja u domaćim kazalištima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije