Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija riječkog HNK

Slobodan Šnajder, Snježana Banović i Nora Krstulović obmanjuju javnost!

07.04.2014., Rijeka - Predstavljanje premijerne predstave Aleksandra Zec HKD Teatra u reziji Olivera Frljica, odrzano je u salonu Grada, gdje su pored autora bili prisutni gradonacelnik Vojko Obersnel, procelnik Grada za kulturu Ivan Sarar, dramaturg Mari
25.10.2014.
u 13:30

Prvi ljudi riječkog HNK, Oliver Frljić i Marin Blažević reagirali su na, kako vele, lažno informiranje javnosti i negativnu medijsku kampanju koju predvode Slobodan Šnajder, Snježana Banović i Nora Krstulović, a ne posustaje "ni kuloarski aktivizam predstavnika ili poslušnika bivše uprave".

Pozivajući se na statistiku i već najavljene programe, točku po točku demantiraju navode da nova uprava HNK Ivana pl. Zajca otkazuje nove projekte, da nema programa pa provocira javnim akcijama te da gubi publiku. Upravo suprotno, ističu Frljić i Blažević, znatno su premašili prošlogodišnji broj pretplatnika u građanskoj pretplati iako je sezona počela tek prije mjesec dana, a gotovo svakodnevno upisuju nove pretplatnike. Do kraja godine najavljuju pet premijera, četiri koncerta, novu verziju "Orašara" te niz predstava za mladu i najmlađu publiku, kao i preuzimanje koordinacije programa na sceni HKD-a na Sušaku te suradnju s nizom domaćih i stranih umjetnika. 

>> Kazalište ideje i akcije ili tek smišljene provokacije

Komentara 3

IV
IvanXXIII.
07:09 26.10.2014.

Frljić i Blažević su nešto kao srditi? Kolike su tek oni razljutili svojim pretencioznim bedastoćama. Iz "Zajca" će oni otići i prije no što su došli.

B7
b7
06:33 26.10.2014.

ovaj dvojac uhvatio se u kolo sa ozbiljnim ljudima , baš je smiješno spominjati ime S.Šnajdera uz njihova imena .Sad, kako- tako , morat će uskoro priznati da više ne mogu i naći dobar dramaturški zaplet te otići u nekuu drugu sredinu gdje će njihova genijalna nadarenost iz šupljeg u prazno doći do punog procvata.Pitam se kako dugo može predstava Orašar biti nova ? nekoliko sezona -izvrsno! to je recept kojeg se ni Vrgoč ne bi postidjela , čak četiri koncerta !zadivljujuće! i pet premijera !valjda onih tekstova koje oni "obrade "bolje nego autor ! Žalosno je da se ti mali dečki igraju takvim igračkama kao što je nacionalna institucija , ministrica je široke ruke , nije čudo , lako je rasipati ono što su drugi brižljivo skupljali...

GI
gii
01:36 27.10.2014.

Da se snima neki film o perverznjacima i nacistima, ovaj gore bi bio idealan za tu ulogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije