Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramski dogoj

Šesti dani dramskog odgoja održani u Postirama na Braču

Dani darmskog odgoja u Postirama
arhiv kazališta
06.09.2016.
u 12:04

Samostalna dramska pedagoginja Ivana Marijančić organizirala dane dramskog odgoja u Postirama


Samostalna dramska pedagoginja Ivana Marijančić organizirala je 6. Dane dramskog odgoja u Postirama na Braču. Polaznice su bile prosvjetne djelatnice, učiteljice, profesorice i jedan učitelj, te psihologinje.

"Srodnih zanimanja, ali sa djelovanjem u različitim sektorima, svi su bili visoko motivirani za kreativan rad jer će vježbe kao alate za poticanje kreativnosti koristiti u raznim momentima svog rada s grupama koje vode, razredima i specifičnim grupacijama", veli Ivana Marijančić.

Petnaest polaznica i polaznik doputovali su u Postire iz Zagreba, Zadra, Trogira, Murskog Središća, a grupi su se priključile profesorice iz OŠ V. Nazora u kojoj se odvijao rad. Održane su četiri radionice: Mamci (lagane igre za poticanje suradnje i razbijanje otpora u grupi), Timski rad i improvizacija (zadaci kroz koje osvještavamo kada tim napreduje, a kada su situacije blokirane), Od igre i improvizacije do problemske situacije i Forum kazališta (kako kroz igre izvući iz grupe postojeći problem i baviti se situacijama na aktivan način) i Prezentnost (korištenje vlastitih resursa pri osobnom nastupu). Kako su polaznici izjavili, bio je to idealan spoj edukacije i uživanja u posebnom ugođaju Postira.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije