Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smijeh kao najbolji lijek

Savršena prilika za dobro raspoloženje i pozitivnu energiju

28.11.2012., KD Vatroslav Lisinski, Zagreb - Sarajevska Audicija Zeljka Nincica. Glumacka ekipa u sastavu Stanko Bogovjevic, Aleksandar Krstajic, Vladimir Balascak, te autor/glumac Zeljko Nincic.
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
13.10.2015.
u 16:21

Željni ste sarajevskog humora koji će vas nasmijati do suza? Onda je Audicija pravi izbor za Vas!

Ljubitelji najgledanije predstave u regiji došli su konačno na svoje jer se legendarna "Audicija" vratila! Neodoljivi spoj sarajevskog humora i smiješnih zgoda i nezgoda neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Omiljenu predstavu na ovim prostorima možete pogledati već 19.10. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Ovo će ujedno biti i 40., jubilarno izvođenje predstave, a igrat će se i u većini drugih hrvatskih gradova, dok će turneja trajati sve do lipnja 2016. godine. Osim Hrvatske, “Audicija” će se moći pogledati i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori te Srbiji, a uživo bi ju moglo gledati čak 100.000 gledatelja.

Zašto publika toliko voli ovu predstavu? Prije svega, riječ je o kombinaciji različitih vrsta komedija, u kojoj su likovi karikirani do krajnjih granica. Kombinacija svih njihovih strahova, želje za uspjehom, snova o glumačkoj karijeri, kao i zbunjenost, naivnost, strah od realnosti i neuspjeha rezultira dvosatnom terapijom smijehom, koja ljudima izravnava bore na licima, liječi dušu i vraća nadu u bolje sutra.

U ovih 30 godina "Audicija" je odigrana više od 3000 puta, uspjela je u kazalište privući sve slojeve gledateljstva, pogledalo ju je više od 2,000.000 ljudi u zemljama u okruženju i po tome je apsolutno nedostižna. Ne propustite se i sami uvjeriti u njezinu posebnost već 19.10. u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu.

Ulaznice potražite u sustavu Eventim, na blagajni Lisinskog te web stranici.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
mahin1986
20:40 13.10.2015.

Haha najjači su...audicija je vrh!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije