Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teatar &TD

Predstava 'Ko rukom odneseno' Bobe Jelčića u Teatru &TD

Ko rukom odneseno
Foto: Martina Kenji
1/4
18.10.2014.
u 00:27

Višestruko nagrađivani kazališni i filmski redatelj, Bobo Jelčić, ovom se predstavom nakon 16 godina vratio u Teatar &TD gdje je i započeo svoju bogatu kazališnu karijeru

'Ko rukom odneseno' Bobe Jelčića kompleksna je priča o međuljudskim odnosima, ljubavnima i prijateljskima, i apsolutni hit prošle sezone kojeg su i kritičari i publika prozvali remek-djelom u malom. Riječ je o rekonstrukciji jednog naviknutog, uobičajenog druženja, priča o troje prijatelja koje igraju marko Makovčić, Jerko Marčić i Ivana Krizmanić, a predstava igra 21., 22. i 23. listopada u Polukružnoj dvorani &TD-a. Početak je u 20 sati.

Jedan od prijatelja, Marko, naziva svoje najbolje prijatelje, konvencionalniji bračni par, u namjeri da im se povjeri i zamoli ih za pomoć, kao što je uvijek radio. No ovoga puta, nije siguran da će sve proći tako jednostavno. Beznadan i depresivan, suočen s velikim problemima, Marko trči u njihovu kuću na rubu grada kako bi započeo svoju priču. 

Višestruko nagrađivani kazališni i filmski redatelj, Bobo Jelčić, ovom se predstavom nakon 16 godina vratio u Teatar &TD gdje je i započeo svoju bogatu kazališnu karijeru.

>> Bobo Jelčić: Od teksta je uvijek važniji glumac

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije